Han blir ny vd

Robert Nyblom är ny vd för Signcom. Foto: Pressbild

Robert Nyblom har utsetts till ny vd för att leda Signcoms fortsatta utveckling och tillväxt, meddelar företaget i ett pressutskick.

Robert Nyblom kommer närmast från ACG Nyström. Vice vd i Sverige, vd för Danmark och även vice president för företagets verksamheter i Skandinavien och Baltikum är titlar han har innehaft där.

Signcom, en del av Igepa Group, meddelar nu att han från och med 1 februari är ny vd för Signcom.

– Vi är mycket nöjda med att Robert blir en del av Signcom. Vi har fullt förtroende för att Robert med sin energi, affärsfokus och omfattande erfarenhet kommer bidra till att ta Signcom till nästa nivå, säger Elmar Schätzlein, koncernchef för IGEPA Group i ett uttalande.

Stor tillväxtpotential finns i Signcom, enligt Robert Nyblom:

– Vi har en väldigt stark produktportfölj kopplad till en sälj- och serviceorganisation i världsklass. Detta är något vi ska fokusera ytterligare på för att tillföra ett ännu större värde för våra kunder och därmed vara den självklara helhetsleverantören i branschen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: