Quadient vässar teamet

 

 

Mårten Linnér blir försäljningsansvarig för Quadients grafiska produkter i norra Sverige. Foto: Pressbild

En ny laguppställning med inriktning mot grafisk efterbehandling tar plats hos Quadient.

Thomas Jacobsson, ansvarig för försäljningen i södra Sverige. Foto: Pressbild

– Den grafiska branschen är ett mycket viktigt affärsområde för oss och vi har sedan den 1 februari i år en ny setup för att matcha marknadens behov. Vi ser en tydlig trend i att fler grafiska bolag intresserar sig för en större del av kundens affär och även vill inkludera distribution i sina erbjudanden, säger David Wikman, marknadschef hos Quadient.

Mårten Linnér är det nya namnet som tar plats i företagets grafiska team, ansvarig för försäljningen av grafiska produkter i norra Sverige. Han har sedan tidigare flera års erfarenhet i företaget med fokus på lösningar för distribution såsom kuvertering, adressering med mera.

– Mårten har arbetat för Quadient sedan år 2000 med fokus på post och kuvertering och kommer bidra starkt till teamet med sin kompetens inom grafisk distribution, säger David Wikman.

Fredrik Elgh. Foto: Pressbild

För den grafiska försäljningen i södra Sverige, samt all försäljning via återförsäljare ansvarar Thomas Jacobsson. Han har en lång erfarenhet från branschen och har bland annat drivit eget företag under flera år.

Fredrik Elgh, med över 20 års erfarenhet i den grafiska branschen, ansvarar för försäljningen av grafisk förbrukning och tillbehör hela Sverige.

– Detta är ett första steg i vår plan att utveckla vår grafiska team, säger David Wikman och aviserar samtidigt att fler nyheter kommer att presenteras inom en snar framtid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Udda fågel i tryckeribranschen: ”Vi gillar problemlösning”

Hos Passet Screen sköter Bengt Pettersson det analoga trycket och sonen Anders kör digital storformat. Deras två avdelningar bidrar till synergieffekter och specialtryck dem emellan. Plantrycket växer och har svängt mer åt att trycka förpackningslådor till e-handeln, men på senare år har digitaltrycket seglat upp försäljningsmässigt hack i häl.

Publicerat av: 

Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: