Textilserie och solfilm nytt hos Hexis

Den nya textilserien, CUTFLEX, innehåller både skär- och printtransfer för alla typer av textilier. Foto: Hexis

Hexis lanserar nu två nya produktnyheter. Det handlar om en textilserie med både skär- och printtransfer, och en ny solfilmsserie som finns i två varianter.

Den nya textilserien, CUTFLEX, innehåller både skär- och printtransfer för alla typer av textilier. Skärtransfer finns från 75 micron, 130 graders värme och fem sekunders trycktid. Den består av vanliga solida färger, glitter, flock, reflex samt fosforescerande.

Printtransfern, PRINTFLEX, finns från 80 micron, med och utan adhesive samt vit eller transparent.

Lovar lång hållbarhet

Den nya solfimen SKYTINT kan fås i två olika varianter, SKYFALL och MAJESTIK. Enligt Hexis blockerar SKYFALL 99 procent av de skadliga uv-strålarna och skyddar även rutan mot yttre påverkan. Filmen finns i fem olika nyanser och den är fri från metaller, stör inte mobilsignaler, GPS eller satellitradio samt har en anti-repbeläggning.

Den nano-keramiska solfilmen MAJESTIK finns i sju olika nyanser och ger skydd mot såväl värme som uv-strålar. Tillverkaren lovar att den har tre gånger så lång hållbarhet som vanlig solfilm.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: