Förstaplats sex år i sträck

Nyala-maskiner är storsäljare i Europa, enligt Infosource. Foto: Pressbild

Då var det dags igen. Swissqprints Nyala står åter herre på täppan som den mest sålda storformatsskrivaren i sin klass i Europa, enligt analysföretaget Infosource.

Marknadsledande i Europa – för sjätte året i rad. Den titeln har Swissqprints Nyala 3-planprinter fått, trots pandemiåret 2020, rapporterar marknadsundersökningsföretaget Infosource.

I undersökningen jämfördes uv-flatbäddsskrivare och hybridprintrar med utskriftsbredden 152,4 centimeter. Alla maskiner i undersökningen ligger i prissegmentet 130 000-500 000 euro (cirka 1,4–5,5 miljoner kronor).

Nyala 3-skrivaren med flatbädden 3,2 × 2 meter, nio färgkanaler och en hastighet upp till 370 kvadratmeter i timmen klev alltså ut som segrare i klassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: