Signcom förstärker säljstyrkan

Rickard Broman har arbetat med storformatsprodukter de senaste 30 åren. Foto: Pressbild

Rickard Broman, med sin långa erfarenhet inom storformat, är Signcoms senaste rekrytering.

Den grafiska leverantören Signcom anställer Rickard Broman som ny Key account manager. Han har en bakgrund på företag som Cadorit, Paperlinx och senast Antalis. Hans fokus de senaste 30 åren har legat på  både maskiner och material, främst i södra och västra Sverige samt Värmland.

– Åren med både Mimaki och Epson som är två av de allra mest högkvalitativa varumärkena i världen, tillsammans med tillhörande material, har varit mycket givande. Det känns som en extra bra grund när jag nu tar mig an den breda produktportfölj som Signcom erbjuder, säger Rickard Broman i ett pressutskick.

Signcom-gruppens vd Robert Nyblom:

– Att få med Rickard är ett steg i vår plan där vi strategiskt bockar av en rad delmål för att gå fokuserat framåt. Vi är mycket glada att ha fått möjligheten att ha Rickard i vårt team och jag är övertygad om att han kommer att bli en stor tillgång både för våra kunder och för Signcom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Djupdyk i digitaltryckt inredningsdekor – dess möjligheter och framtid

De klassiska trycksakerna, personaliserat eller producerat i små upplagor är ingen match digitaltryck. Men det finns också framtida marknader och en är inredning och utformning fysiska miljöer. Sign&Print intervjuar interiör- och dekorexperten Rachel Nunziata om vad tryckerier bör tänka på när de går in på denna marknad.

Publicerat av: 

Luleåföretag tar in kraftfull fräsning

Ett två gånger tre meter stort skärbord med en kraftfull fräs som även tar sig igenom hårdare material som plåt och plexi. Med HS Copy & Skyltfabrikens senaste investering får de allt i en maskin. Den ska ge ökad produktionshastighet och ett automatiserat flöde i efterbearbetningen av skyltar.

Publicerat av: 

Förpackningsdesign för nybörjare – och experter

När Ink n Art lanserade sin webbshop var tanken att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för kunder att beställa. Men också att låta kreativiteten flöda. Valet föll på designmotorn Chili Publisher Online, en mjukvara som ger användare möjlighet att skapa både unika och standardiserade förpackningar, klistermärken och tackkort.

Publicerat av: 

Expohouse: ”Det mesta utgår från en fysisk miljö”

Expohouse står till tjänst där den digitala och fysiska butiken möts. De designar, producerar, bygger och genomför butiks- och kontorsomvandlingar, från ax till limpa, till flera stora globala varumärken. Att inreda och skapa upplevelser i fasta fysiska miljöer har blivit en allt större del av företagets leverans.

Publicerat av: 

Tredubblad lokalyta ska matcha snabb expansion

Nya lokaler väntar för Folier.se. Flyttlasset går från Södertälje till Vagnhärad där leverantören kommer att bre ut sig på cirka 1 000 kvadratmeter med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning. Richard Rindelaub, försäljningsansvarig hos återförsäljaren, förklarar varför:
– Vi expanderar så snabbt och ökar försäljningen så mycket.

Publicerat av: