Högtryck på Glenn som pappfigur

PUBLICERAD: 2 juni 2021
UPPDATERAD: 2 juni
Många vill ha Glenn Hysén som pappfigur inför fotbolls-EM. Foto: Pressbild

Fotbollsfans kan beställa hem Unibets affischnamn Glenn Hysén som pappfigur i fullstorlek för att få sällskap i tv-sofforna under sommarens EM-fotbollsfest. Intresset är enormt, meddelar spelbolaget som nu fått tänka om kring beställningarna.

Det är högtryck på att få hem Glenn Hysén som tryckt pappfigur i fullstorlek. Pappfigurerna släpps dagligen i ett begränsat antal under perioden 31 maj till 4 juni. Och det är rusning på att få hem Glenn i stugan. Måndagens figurer tog slut på en halvtimme och Unibet tvingades under tisdagen stänga beställningsformuläret efter 90 sekunder.

Sällskap i vardagsrummet

Bakgrunden till kampanjen att gratis kunna beställa hem pappfiguren är att Unibet och deras affischnamn Glenn Hysén vill bidra med stämning hemma i vardagsrummet eftersom pandemin gör att många får nöja sig med att bänka sig i tv-sofforna under fotbolls-EM.

Fick stänga beställningsformuläret

För att ge alla samma chans på kvarvarande figurer meddelar spelbolaget nu att cirka 200 figurer kommer att lottas ut bland de som beställer från och med nu.

– Glenns popularitet ute i stugorna känner vi väl till, men vi blev ändå tagna på sängen av det enorma intresset. Vi hann inte mer än att öppna beställningsformuläret innan beställningarna kom in i en rasande takt. Redan efter 90 sekunder tvingades vi stänga beställningen, säger Anders Falk, sponsorchef på Unibet.

Lasertryck har stått för trycket av pappfigurerna och Anders Falk säger att 500 stycken skickas ut.

Hur tänker ni framåt, kommer ni att erbjuda fler pappfigurer?

– Det får vi se. Det är EM-tider och ska hinna bli klart innan det är dags så att säga. Vi har ju förberett kampanjen och såg fram emot en viss efterfrågan. Men att det skulle vara så här mycket kunde vi inte direkt föreställa oss. Vi får ta en utvärdering under veckan och se när kampanjen summeras hur stort trycket är och om det finns finns möjlighet att addera till de här Glenn-figurerna i antal.

Fotnot: Första matchen i fotbolls-EM har avspark 11 juni. Mästerskapet avslutas med finalen 11 juli.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper