Den 20 och 21 oktober är det mässa – och vi vill gärna att du kommer

Den 20 och 21 oktober är det åter dags för grafisk mässa. Den här gången i Oslo. Mycket har hunnit hända under de två år som gått sedan förra mässan, så vi kan lova dig mycket spännande både i utställningen och bland föredragen på scenen.

Som vanligt blir det gratis för besökarna – både med de spännande seminarierna och att möta de många produkterna. Ta chansen att ta med egna filer och testa utskrifterna och de otroligt många nya materialen.

Här klickar du för att registrera dig.

Två viktiga nyheter på årets mässa är att vi har med promotion och att du redan nu kan börja titta på utställningen. Den senare består nämligen också av en digital del, där du kan läsa om nyheterna, se klipp och filmer och prata med utställarna. Är du exempelvis på jakt efter en ny storformatskrivare så går du bara in på mässans webbplats, sipp.no, registrerar dig och använder produktsöket. På ett ställe hittar du då allt du behöver för att planera ditt mässbesök – eller bestämma vem du redan nu vill ta med i ditt urval.

Vi ses den 20 och 21 oktober på plats. Redan nu ses vi digitalt. Vi önskar dig en fin sommar.

Klicka här för att läsa om utställarna och sök bland deras produkter.

Klicka här för att registrera dig gratis.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: 

Återförsäljarna: ”Något slutkunderna vill ha”

Pvc är sedan länge ett populärt material för olika typer av vinyler, bland annat på grund av sin långa hållbarhet och sitt pris. På senare år har det kommit fler och fler produkter utan pvc, med varierande kvalitet och hållbarhet. Hos återförsäljarna märks efterfrågan på pvc-fritt tydligt.

Publicerat av: 

Kalmar Kuvert satsar på bredd i produktfloran

Ryggraden för mellanledsleverantören Kalmar Kuvert är som namnet lyder – tillverkning av specialkuvert från ark. Men annat i tryckväg ska också hållas ajour. Ett nytt Duplo-system för att klamra och plocka både offset- och digitaltryckta ark går nu med hög beläggning. Det gör också en maskin för att skära, biga och perforera visitkort och förpackningar.

Publicerat av: 

Digitala volymer växer som aldrig förr hos Billes

Tryckvolymerna har under flera månader sista året nått nya rekordhöjder hos Billes tryckeri i Mölndal trots pandemin. Nu byter de ut två av sina tre HP Indigo-maskiner för att få ännu mer tryckkapacitet. Vd:n Niklas Bille förklarar kalkylen bakom investeringen och varför de valt att fortsätta med HP Indigo istället för inkjet-tekniken.

Publicerat av: