Den 20 och 21 oktober är det mässa – och vi vill gärna att du kommer

Den 20 och 21 oktober är det åter dags för grafisk mässa. Den här gången i Oslo. Mycket har hunnit hända under de två år som gått sedan förra mässan, så vi kan lova dig mycket spännande både i utställningen och bland föredragen på scenen.

Som vanligt blir det gratis för besökarna – både med de spännande seminarierna och att möta de många produkterna. Ta chansen att ta med egna filer och testa utskrifterna och de otroligt många nya materialen.

Här klickar du för att registrera dig.

Två viktiga nyheter på årets mässa är att vi har med promotion och att du redan nu kan börja titta på utställningen. Den senare består nämligen också av en digital del, där du kan läsa om nyheterna, se klipp och filmer och prata med utställarna. Är du exempelvis på jakt efter en ny storformatskrivare så går du bara in på mässans webbplats, sipp.no, registrerar dig och använder produktsöket. På ett ställe hittar du då allt du behöver för att planera ditt mässbesök – eller bestämma vem du redan nu vill ta med i ditt urval.

Vi ses den 20 och 21 oktober på plats. Redan nu ses vi digitalt. Vi önskar dig en fin sommar.

Klicka här för att läsa om utställarna och sök bland deras produkter.

Klicka här för att registrera dig gratis.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *