Tryckerikedja tappade 26 procent

PUBLICERAD: 26 augusti 2021
UPPDATERAD: 26 augusti

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Justnu AB, som innefattar totalt 17 tryckerier i tolv svenska städer, har avlagt sitt bokslut för 2020.  Bolaget är ett helägt dotterbolag till moderbolaget Brover med säte i Borås.

Omsättningen 2020 minskade med 26 procent jämfört med föregående år och landade på 68,2 miljoner kronor. Den rådande situationen med covid-19-pandemin pekas ut som den stora orsaken till försäljningstappet i bolagets årsredovisning som under de tre föregående åren legat strax över 90 miljoner kronor i omsättning. Rörelseresultatet minskar med rätt och slätt en miljon jämfört med 2019 och stannar på 2,9 miljoner kronor. På sista raden blir det ändå svarta siffror, 273 000. kronor.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex