Två nya ansikten hos Signcom

Ulrika Goliats Fredriksson och Krister Johansson förstärker Signcoms organisation. Foto: Pressbild

– Att få in inte bara en utan två nya kollegor med massiv erfarenhet och breda kontaktnät sätter oss i ett absolut drömläge, säger Robert Nyblom, vd Signcom Group.

Signcom har rekryterat två nya medarbetare. Ulrika Goliats Fredriksson anställs som account manager och kommer i huvudsak att serva Stockholmsområdet. Hon har varit i branschen sedan 1999  har bakgrund hos företag som RTW Plottermedia och Specialmedia. Ulrika har enligt Signcom expertkunskaper inom flera områden och kommer i huvudsak serva kunder i Stockholm och Mälardalen.

Till företagets Boråskontor och dess innesälj- och orderavdelning anställs Krister Johansson. Han beskrivs som ett proffs på kundsupport. 1993 började han på Cadorit som senare blev Paperlinx. Därefter gick han vidare till Antalis och senast arbetade han för Mark Bric Display.

– Vi fortsätter att följa planen och går fokuserat framåt och uppåt med än mer glöd och energi. Att få in inte bara en utan två nya kollegor med massiv erfarenhet och breda kontaktnät sätter oss i ett absolut drömläge, säger Robert Nyblom, vd för Signcom Group.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: 

Återförsäljarna: ”Något slutkunderna vill ha”

Pvc är sedan länge ett populärt material för olika typer av vinyler, bland annat på grund av sin långa hållbarhet och sitt pris. På senare år har det kommit fler och fler produkter utan pvc, med varierande kvalitet och hållbarhet. Hos återförsäljarna märks efterfrågan på pvc-fritt tydligt.

Publicerat av: 

Kalmar Kuvert satsar på bredd i produktfloran

Ryggraden för mellanledsleverantören Kalmar Kuvert är som namnet lyder – tillverkning av specialkuvert från ark. Men annat i tryckväg ska också hållas ajour. Ett nytt Duplo-system för att klamra och plocka både offset- och digitaltryckta ark går nu med hög beläggning. Det gör också en maskin för att skära, biga och perforera visitkort och förpackningar.

Publicerat av: 

Digitala volymer växer som aldrig förr hos Billes

Tryckvolymerna har under flera månader sista året nått nya rekordhöjder hos Billes tryckeri i Mölndal trots pandemin. Nu byter de ut två av sina tre HP Indigo-maskiner för att få ännu mer tryckkapacitet. Vd:n Niklas Bille förklarar kalkylen bakom investeringen och varför de valt att fortsätta med HP Indigo istället för inkjet-tekniken.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]