Två nya ansikten hos Signcom

Ulrika Goliats Fredriksson och Krister Johansson förstärker Signcoms organisation. Foto: Pressbild

– Att få in inte bara en utan två nya kollegor med massiv erfarenhet och breda kontaktnät sätter oss i ett absolut drömläge, säger Robert Nyblom, vd Signcom Group.

Signcom har rekryterat två nya medarbetare. Ulrika Goliats Fredriksson anställs som account manager och kommer i huvudsak att serva Stockholmsområdet. Hon har varit i branschen sedan 1999  har bakgrund hos företag som RTW Plottermedia och Specialmedia. Ulrika har enligt Signcom expertkunskaper inom flera områden och kommer i huvudsak serva kunder i Stockholm och Mälardalen.

Till företagets Boråskontor och dess innesälj- och orderavdelning anställs Krister Johansson. Han beskrivs som ett proffs på kundsupport. 1993 började han på Cadorit som senare blev Paperlinx. Därefter gick han vidare till Antalis och senast arbetade han för Mark Bric Display.

– Vi fortsätter att följa planen och går fokuserat framåt och uppåt med än mer glöd och energi. Att få in inte bara en utan två nya kollegor med massiv erfarenhet och breda kontaktnät sätter oss i ett absolut drömläge, säger Robert Nyblom, vd för Signcom Group.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *