Color Systems utmanar med öppet hus

PUBLICERAD: 4 oktober 2021
UPPDATERAD: 4 oktober
Color Systems vd Magnus Edfelt, här tillsammans med delar ur personalstyrkan, bjuder in till öppet hus.

Color Systems satsar på hemmaplan och bjuder in till öppet hus – mitt under självaste Fespa-mässan.

Återförsäljaren Color Systems arrangerar en öppet hus-dag i sina lokaler i Vällingby onsdag 13 oktober. Och resten av dagarna i samma vecka, 11–12 och 14–15 oktober avsätter de för kunder som vill boka in personliga möten och visningar. Magnus Edfelt, sälj och marknadsansvarig hos Colors Systems säger att det blir en vecka med nya maskiner, inspirerande möten och samtal.

”Sug från branschen”

Eventet blir nu under samma vecka som Fespa-mässan pågår i Amsterdam.

– Vi har tvekat lite om det var dumt eller inte, men vi vill gärna göra en aktivitet och jag tror suget från branschen är stort på att få träffas på riktigt igen. Och med denna vecka ger vi även de som av någon anledning inte vill eller kan åka utomlands på mässa en möjlighet att få uppleva ”mässfeeling” igen samt träffa branschkollegor och leverantörer.

Hur vågar ni anordna detta samtidigt som det är en pågående Fespa-mässa?

– Den allmänna osäkerheten som varit kring mässor utomlands samt att vi kollat runt bland kunderna och det var betydligt färre än normalt som sa att de skulle åka på Fespa.

Leverantörer på plats

Under öppet hus-veckan kommer Color Systems personal tillsammans med flera produktexperter från återförsäljarens leverantörer finnas på plats. Bland annat är Roland DG, Canon och Epson representerade för att svara på frågor och berätta om maskinerna.

Magnus Edfeldt utlovar en extra välfylld utställning med spännande maskinnyheter under dagarna.

– Vi bjuder så klart på dryck och tilltugg under dessa dagar och vill man komma på besök är det bara att höra av sig till mig.

[metaslider id=”216604″]

– Vi har fyllt på med lite fler maskiner än vanligt i demorummet.

Nya maskiner i utställningen

Color Systems maskinnyheter som visas är bland annat Roland DG-planskrivaren LEC2-F200, Epson V7000 – en ny flatbäddsskrivare från tillverkaren med uv-led-teknik och nya storformatsskrivaren Colorado 1630 som är Canons lillebror i serien. Det blir även visning av ett skär-och fräsbord från Summa och monteringsbordet Rollover Classic.

 

 

 

 

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1