Color Systems utmanar med öppet hus

PUBLICERAD: 4 oktober 2021
UPPDATERAD: 4 oktober
Color Systems vd Magnus Edfelt, här tillsammans med delar ur personalstyrkan, bjuder in till öppet hus.

Color Systems satsar på hemmaplan och bjuder in till öppet hus – mitt under självaste Fespa-mässan.

Återförsäljaren Color Systems arrangerar en öppet hus-dag i sina lokaler i Vällingby onsdag 13 oktober. Och resten av dagarna i samma vecka, 11–12 och 14–15 oktober avsätter de för kunder som vill boka in personliga möten och visningar. Magnus Edfelt, sälj och marknadsansvarig hos Colors Systems säger att det blir en vecka med nya maskiner, inspirerande möten och samtal.

”Sug från branschen”

Eventet blir nu under samma vecka som Fespa-mässan pågår i Amsterdam.

– Vi har tvekat lite om det var dumt eller inte, men vi vill gärna göra en aktivitet och jag tror suget från branschen är stort på att få träffas på riktigt igen. Och med denna vecka ger vi även de som av någon anledning inte vill eller kan åka utomlands på mässa en möjlighet att få uppleva ”mässfeeling” igen samt träffa branschkollegor och leverantörer.

Hur vågar ni anordna detta samtidigt som det är en pågående Fespa-mässa?

– Den allmänna osäkerheten som varit kring mässor utomlands samt att vi kollat runt bland kunderna och det var betydligt färre än normalt som sa att de skulle åka på Fespa.

Leverantörer på plats

Under öppet hus-veckan kommer Color Systems personal tillsammans med flera produktexperter från återförsäljarens leverantörer finnas på plats. Bland annat är Roland DG, Canon och Epson representerade för att svara på frågor och berätta om maskinerna.

Magnus Edfeldt utlovar en extra välfylld utställning med spännande maskinnyheter under dagarna.

– Vi bjuder så klart på dryck och tilltugg under dessa dagar och vill man komma på besök är det bara att höra av sig till mig.

[metaslider id=”216604″]

– Vi har fyllt på med lite fler maskiner än vanligt i demorummet.

Nya maskiner i utställningen

Color Systems maskinnyheter som visas är bland annat Roland DG-planskrivaren LEC2-F200, Epson V7000 – en ny flatbäddsskrivare från tillverkaren med uv-led-teknik och nya storformatsskrivaren Colorado 1630 som är Canons lillebror i serien. Det blir även visning av ett skär-och fräsbord från Summa och monteringsbordet Rollover Classic.

 

 

 

 

Läs vidare

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)