Möt Nize Equipment på mässa

Lars Nikolajsen och Lars Bomgren på Nize Equipment vid Fespa-mässan 2018. Foto: Arkivbild

 

Fespa Global Print Expo ställdes in förra året, så när det nu är dags att träffas igen är förväntningarna höga. Nize Equipment är ett av företagen som medverkar och kommer att finnas representerade som återförsäljare i tre montrar under mässan, som hålls den 12-15 oktober.

I Swissqprints monter visas företagets nya flourescerande neonbläck för uv-print upp. Det finns även möjlighet att se Europas mest sålda plan/hybridprinter för sjätte året i rad Nyala 3 samt rullprintern Karibu med automatisk dubbelsidigt tryck i upp till 330 kvadratmeter per timme.

Unika tapeter

Veika lanserar tre nyheter på Fespa. Fokus är på printern Dimensor S som kan trycka präglade utskrifter för tapeter och bilder, och är skapad för det kreativa företaget som vill kunna erbjuda sina kunder något nytt och unikt. Det kan till exempel vara skyltmakare eller företag som jobbar med mässor och expo.

Rullprintern Karibu. Foto: Pressbild

Utbud med programvaror

Ett brett sortiment av RIP- och workflowlösningar visas upp i Calderas monter. Lösningar som ensamma i eller i kombination kan användas för att effektivisera produktionen av både skylt och grafik, textiltryck, tapeter och industri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *