Hon tar personalansvaret i koncernen

Agneta Bremmers är ny HR-chef. Foto: Pressbild

Agneta Bremmers med sina över 30 år i Justnu-kedjan blir ny HR-chef för hela Brover-koncernen.

Agneta Bremmers har sedan 2018 varit personalchef för Justnu-kedjan på huvudkontoret i Borås. Redan då kunde hon blicka tillbaka på 30 års erfarenhet i tryckerikedjan Justnu. Agneta har genom åren arbetat inom företaget med diverse arbetsuppgifter och på olika Justnu-tryckerier, exempelvis som platschef på enheten Göteborg City.

Agneta Bremmers tar nu HR-chefsrollen för hela Brover-koncernen, där dotterbolagen Justnu, Printer och Calligraphen ingår. Agneta ingår även i ledningsgruppen för Brover-koncernen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: