Skyltmakare målgrupp för ny tejp

Fredrik Johansson, sälj- och marknadschef på KA Olsson & Gems på Elmia Subcontractor. Foto: Anja Degerholm

Elmia Subcontractor i Jönköping är en mässa för underleverantörer inom tillverkningsindustrin och deras kunder. Några företag från grafiska branschen hade också hittat dit, som KA Olsson & Gems.

I företagets monter finns framför allt ett stort utbud av produkter för industrin, allt ifrån halkskydd till VHB-tejper som används för att sammanfoga två delar utan svetsning. Men även en ny produkt fick se dagens ljus: KA Multi Track.

– Det är en dubbelhäftande tejp som sitter som berget, berättar Fredrik Johansson, sälj- och marknadschef på KA Olsson & Gems, och visar två plastbitar som fogats samman med tejpen.

 

Två plastbitar som “sitter som berget” med KA Multi Track.

Kan användas vid skyltproduktion

Det är en vävarmerad och klar universaltejp för material som metall, glas och flera olika plaster, till exempel PP och PE. Den kan också användas till målade ytor och förbehandlat trä.

– Det är en produkt som passar perfekt för till exempel skyltmakare och andra i grafiska branschen, säger Fredrik Johansson.

Elmia Subcontractor äger rum den 9-12 november 2021.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: