Skyltmakare målgrupp för ny tejp

PUBLICERAD: 11 november 2021
UPPDATERAD: 14 november
Fredrik Johansson, sälj- och marknadschef på KA Olsson & Gems på Elmia Subcontractor. Foto: Anja Degerholm

Elmia Subcontractor i Jönköping är en mässa för underleverantörer inom tillverkningsindustrin och deras kunder. Några företag från grafiska branschen hade också hittat dit, som KA Olsson & Gems.

I företagets monter finns framför allt ett stort utbud av produkter för industrin, allt ifrån halkskydd till VHB-tejper som används för att sammanfoga två delar utan svetsning. Men även en ny produkt fick se dagens ljus: KA Multi Track.

– Det är en dubbelhäftande tejp som sitter som berget, berättar Fredrik Johansson, sälj- och marknadschef på KA Olsson & Gems, och visar två plastbitar som fogats samman med tejpen.

 

Två plastbitar som ”sitter som berget” med KA Multi Track.
Kan användas vid skyltproduktion

Det är en vävarmerad och klar universaltejp för material som metall, glas och flera olika plaster, till exempel PP och PE. Den kan också användas till målade ytor och förbehandlat trä.

– Det är en produkt som passar perfekt för till exempel skyltmakare och andra i grafiska branschen, säger Fredrik Johansson.

Elmia Subcontractor äger rum den 9-12 november 2021.

 

Läs vidare

Vinnarna klara i folietävling

Den årliga Hexis-fototävlingen fick in fler än 450 bidrag. Nu har vinnarna utsetts.
Hexis_collage_1

Så ser framtiden ut för Agfas offsetdel

Agfa har tidigare meddelat att de har för avsikt att sälja sin offsetdivision till kapitalfonden Aurelius Group. På en presskonferens förklarade de tillsammans med ett antal inbjudna specialister vad de tänker om framtiden.
agfa_value_01

Lyxprodukter inspirerade till ny pappersserie

För att kunna möta efterfrågan på högkvalitativt, färgat papper till lyxförpackningar så har Lessebo Paper lanserat en ny produktlinje vid namn Lessebo Colours.
Lessebo paper

Färskt nummer av Sign&Print

Ett nytt nummer av Sign&Print landar i brevlådorna i dagarna. Den här gången bjuds det på extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
Signprint566

Senaste nytt

Stockholmstryckeri växlar upp

US-AB lägger i en högre växel med ett fullutrustat broschyrhäftsystem från Plockmatic och satsar samtidigt på att bredda erbjudandet med en e-handelsplattform för profiltrycksaker.
Usab3

Vinnarna klara i folietävling

Den årliga Hexis-fototävlingen fick in fler än 450 bidrag. Nu har vinnarna utsetts.
Hexis_collage_1

Spandex satsar på pvc-fri folie

Med målet att det ska vara precis lika enkelt och billigt att välja pvc-fria som traditionella folier så lanserade Spandex i dagarna sin nya serie print- och skärfolier, ImagePerfect EverGreen.
Screenshot 2022-12-07 at 12.01.51

Servicefokus och försäljningsrekord i sikte

Återförsäljaren KA Olsson & Gems ser ut att stänga verksamhetsåret med de bästa försäljningssiffrorna någonsin, enligt försäljningschefen Emil Gillmor. Förklaringen beror delvis på ett uppsving på dekor­sidan. Samtidigt vässas produktportföljen ytterligare med fler nyheter för bilfolierare.
emil