Ett kvickt monterbygge

Att bygga upp en mässmonter kan vara ett slitsamt och tidskrävande arbete. För andra går det på cirka 2,5 timmar. Det behövde nämligen bara en representant från Maxibit på sig för att bygga upp en 24 kvadratmeter stor monter på Sign&Print-mässan i Oslo.

Enligt skylt- och displayleverantören Maxibit anlände en av deras representanter till Oslo-mässan några timmar innan öppning för att själv börja bygga upp företagets monter på 24 kvadratmeter. Det tog knappt 2,5 timmar, skriver företaget i ett nyhetsbrev.

Montern byggdes med företagets portabla och återanvändbara produkter – bakväggar och ljuslådor som Stage Impact och LightScape och Scene UltraLight samt receptionsdisken LaunchPack 2.0. På golvet användes en printad matta med Maxibits logotyp.

När mässan var över packade Maxibits representant ner allt i transportväskor på under 1.5 timme. Inget behövde slängas. Allt kan återanvändas på nästa mässa.

Sign&Print-mässan i Oslo hölls 20–21 oktober.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: