Horizon Sverige utökar säljstyrkan

Mikael Arnberg. Foto: Privat

Efterbehandlingsföretaget förstärker med två nya rutinerade medarbetare på den nordiska marknaden. Mikael Arnberg tar plats i Horizons säljorganisation i Sverige.

Mikael Arnberg har mer än 20 års erfarenhet i tryck- och efterbehandlingsbranschen och kommer kommer närmast från Ricoh Sverige.

Har bred kunskap

Enligt Horizon har Mikael Arnberg etablerat sig som en pålitlig och positiv representant i tryckeribranschen och under sina år i branschen har han fångat upp en bred kunskap om det totala arbetsflödet i grafiska processer.

”Nu som direkt anställd av det fabriksägda Horizon-företaget i norra delen av Europa stärker vi det nära samarbetet med våra prospekt och kunder över hela Norden”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Mathias Jakobson. Foto: Privat

Fokus på sälj och service

Mathias Jakobson arbetade hos Horizon Scandinavia för flera år sedan. Nu är han tillbaka hos Horizon igen och kommer att arbeta med försäljning, service och kundservice för den nordiska marknaden.

Ledning och logistik

Efter sina tidigare år hos företaget arbetade han många år inom ledning, logistik och lager. Mathias har god kännedom om vikten av att organisera och förbereda stöd för allt från nyinstallationer till eftermarknadsstöd, enligt företaget. I botten har Jakobson en kandidatexamen i nautisk vetenskap från Chalmers tekniska högskola vilket har gett honom en grundläggande förståelse för att leda och kontrollera en komplett verksamhet.

Horizon bjuder också på lite kuriosa om sina nyanställda – Mikael Agvald är en utmärkt bridgespelare och Mathias Jakobson, en utmärkt rockmusiker.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *