Gör om och tacka nej

Publisher Peter Ollén delar med sig av sina tankar kring grafisk bransch.

KRÖNIKA | Vissa kunder letar fel för att sedan begära avslag på priset.

Erbjud då hellre att göra om. Det är ju bara en person hos kunden som vet att de fått ett lägre pris. Men alla ser att något blivit fel.

Om kunden ber dig leverera med en deadline som du är tveksam till, så tacka nej. Om du tackar ja och sedan inte blir klar i tid, så är det ditt fel. Du ska nog inte utgå från att kunden berättar för sina kollegor att: “Det var jag som beställde försent. Så det är mitt fel att sakerna inte har kommit.”

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]