Smartsign får ny vd från årsskiftet

Dan Arrias är från och med den 1 januari 2022 ny vd för Smartsign. Foto: Pressbild

Smartsign har utsett Dan Arrias som ny vd för bolaget från och med den 1 januari 2022. Han tar över efter Maria Dahlström som framgångsrikt lett Smartsign under fyra år.

Smartsign har de senaste åren slagit försäljningsrekord år efter år. Tillväxten har varit stor både i Europa och Australien, särskilt inom området internkommunikation. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Dan Arrias kommer närmast från en tjänst som Channel Sales Director på Humly, och har en lång erfarenhet från internationell försäljning, affärsutveckling och partnerstrategier. Han har tidigare arbetat för Smartsign och är därmed väl insatt i såväl produkterna som marknaden.

Ökat försäljningsfokus

Bolagets nya vd ska bidra med ännu större försäljningsfokus och förnyad kraft, enligt Smartsigns ägare Johan Peters.

– Vi ska nu ta nästa steg och ytterligare accelerera utveckling och försäljning, vi väljer därför att tillföra ny energi, erfarenhet och kompetens genom att värva Dan Arrias som vd, säger Johan Peters.

– Tidpunkten för detta kunde inte vara bättre och det kommer bli en otroligt spännande resa. Digital signage och lösningar för internkommunikation är mer efterfrågat än någonsin och med vår erfarenhet kombinerat med vårt fantastiska nätverk av partners står vi redo att vidareutveckla våra befintliga marknader och ta en stark position på nya, säger Dan Arrias om sin nya roll.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: