Förvärv ska kicka igång B2C-försäljning

Royal Dekor of Sweden startades 2016 i Uppsala. Strax före årsskiftet gick företaget upp i Duplotryck. Foto: Pressbild

Tryckeriet Duplotryck, som ägs av koncernen Increasor, köper upp Uppsalaföretaget Royal Dekor of Sweden. Strax innan jul blev förvärvet klart och det innebär att e-handel, lager och bolagets e-handelsplats med 4 000 kunder numera ingår i Duplotryck.

Royal Dekor har erbjudit en rad olika produkter, från muggar, väggtext och väggdekor till musmattor och kläder. Bolaget hade 2020 en omsättning på 1,2 miljoner kronor. Enligt Duplotryck ska köpet accelerera företagets B2C-försäljning.

– Med detta nya förvärv stärker Increasor sin koncern och detta blir den sista pusselbiten för att sätta igång med en stark B2C-försäljning för Duplotryck , säger Andreas Trouin, vd för Increasor Tech Invest i ett pressuttalande.

Köpeskillingen uppgår till 300 000 kronor. Duplotryck har sin verksamhet på Kungsholmen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]