Skyltmax möblerar om i ledningen

Mattias Klingberg är ny vd för Skyltmax. Foto: Pressbild

Skyltmax har från den 1 januari 2022 ny vd. Han heter Mattias Klingberg och kommer närmast från rollen som vice vd i bolaget. 

Skyltmax startade 2008 med försäljning av skyltar online. Företaget har gått från en liten gravyrmaskin till en fullskalig produktionsanläggning med 69 anställda. Nu är det dags för ett nytt kapitel i företagets historia.

– Det känns som ett naturligt steg i Skyltmax utveckling och fortsatta resa framåt. Jag är övertygad om att Mattias är helt rätt person för att ta Skyltmax till nästa nivå, säger tidigare vd:n John Gustin som fortsatt är engagerad i bolaget genom styrelsen.

Enkelt och lättillgängligt

Fokus framåt är att digitalisera skyltbranschen ytterligare, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vårt uppdrag är att göra skyltbranschen enkel och lättillgänglig, med ett tydligt hållbarhetsfokus. Det känns fint att få förtroendet och det ska bli spännande att tillsammans med styrelse, ledningsgrupp och alla medarbetare fortsätta driva Skyltmax framåt mot den visionen, säger Mattias Klingberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: