Sign&Print-mässan flyttas fram

Regeringen har den 12 januari 2022 fastställt att högst 500 personer får vara i en mässlokal samtidigt. Eftersom bara utställarna utgör nästan denna kvot så blir det i praktiken omöjligt att hålla Sign&Print Scandinavia som planerat i februari.

– Så snart den kraftiga smittspridningen lugnat ner sig så återkommer vi med nytt datum. Förhoppningsvis ska det inte ligga så långt framåt i tiden. I Danmark märker man redan en minskad smittspridning och har börjat släppa på restriktioner, kommenterar Sign&Prints publisher Peter Ollén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]