Greppvänlig produkt för butiksreklam

PUBLICERAD: 7 februari 2022
UPPDATERAD: 7 februari
Stafix Grip kan till exempel användas för att dekorera butiksfönster. Foto: Pressbild

Scandraft tar nu in Stafix Grip i sitt sortiment. Ett pvc-fritt material för butiksreklam som, enligt den finska leverantören Stafix, passar till såväl korta som långa annonskampanjer tack vare sitt starka grepp.

Stafix Grip har en stark vidhäftning och lämpar sig därför för kunder som behöver placera, byta ut eller ta bort dekaler ofta. Materialet är dessutom snabbt och enkelt att montera.

Produkten kan användas till en rad olika applikationer inom detaljhandelsreklam, till exempel för att marknadsföra produkter på speglar, aluminium, lackat trä eller på glas, speciellt på kylar och frysar.

– Det är en klisterfri och pvc-fri vinyl som med lätthet kan appliceras av butikspersonal eller andra som inte är vana vid att montera reklam. Glöm bort limrester eller märken på underlaget. Stafix Grip är enkel ta bort. Skölj den i vatten om den blir smutsig och använd igen och igen, säger Anders Trillkott, vd för Scandraft.

Stafix Grip säljs på rulle i 137 centimeters bredd, vit eller transparent. Produkten fungerar i solvent-, latex- eller uv-skrivare samt tål extrema temperaturer. Den har också ett lägre pris jämfört med liknande produkter på marknaden.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8