Uppdaterad version av ERP-system

PUBLICERAD: 15 februari 2022
UPPDATERAD: 15 februari
Mathias Erlandsson, vd Omikai.

Med ett molnbaserat ERP-system och olika konsulttjänster hjälper Omikai sina kunder att identifiera problemområden och dolda flaskhalsar. På Sign&Print-mässan visas en helt ny generation av Omikai Cloud ERP upp.

Omikai är ett bolag som fokuserar på att hjälpa bolag inom print- och förpackningsindustrin att utifrån sina utmaningar nå målen och att framtidssäkra verksamheten. Det handlar om att automatisera, optimera och bli snabbare i hela produktlivscykeln, från offertförfrågan till leverans.

Mathias Erlandsson, grundare och vd för Omikai, säger att man hoppas kunna prata med kunderna såväl om vilken teknologi de använder i dag som vilka lösningar de skulle vilja använda i framtiden, men även om produktnyheter.

– Vi kommer visa en helt ny generation av Omikai Cloud-ERP med ökad flexibilitet och effektivitet kring processer inom sälj, produktion, verksamhetsanalys och integrationer, säger han.

Förstå vilka lösningar som efterfrågas

Att odla relationerna med befintliga kunder är en viktig anledning att medverka på mässan, men även att hitta nya kunder och utforska nya kundsegment inom den grafiska industrin.

– Vi vill lära oss mer om både kunders och framtida kunders nuläge vad gäller teknologi och utveckling. Genera efterfrågan för vår ERP-lösning och förstå vilka tekniklösningar som branschen efterfrågar mest akut, säger Mathias Erlandsson.

 

Omikai visar en ny generation av sitt molnbaserade ERP-system på mässan.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1