Storformatsproduktion i fokus

PUBLICERAD: 21 februari 2022
UPPDATERAD: 21 februari
Anapurnaskrivaren H1650 LED demonstreras på Sign&Print Scandinavia, 5–7 april. Foto: Pressbild

Agfa bjuder Sign&Print-mässbesökarna på en uppställning med en storformatskrivare ur Anapurna-serien med arbetsflödesprogram och web to print-lösningar i symbios med ett Kongsberg-skärbord.

Agfa Graphics bjuder på storformatsproduktion med sitt sortiment av uv-storformatsskrivare, bläck, service och mjukvaror under Sign&Print Scandinavia, 5-7 april.

Utbud av skrivare
Anders Österberg, key account manager hos Agfa. Foto: Pressbild

Anders Österberg, key account manager, säger besökarna kommer att få en inblick i Agfas stora utbud av uv-skrivare, från 1,65 meters till 3,3 meters bredd, och utskriftshastigheter från 28 till 600 kvadratmeter i timmen.

Dessa storformatsskrivare erbjuds med full automatik till mjukvaror som Asanti och Apogee som automatiserar kundernas arbetsflöden och även används som Web-to-Print lösning.

De visar produktionsflöde

I mässmontern demonstreras ett produktionsflöde från print till efterbehandling.

– Vi kommer att visa en skrivare ur Anapurna-serien: H1650 LED och Asanti workflow-, och Web-to-Print-mjukvaran uppkopplat mot ett Kongsberg-skärbord.

Vad är dina förväntningar på mässan?

– Det är att kunna få möjlighet att sprida information om hela Agfa utbudet och dess möjligheter och även att alla besökare ska få några riktigt informationsrika dagar när vi äntligen kan ha en fysisk mässa igen.

Läs vidare

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Framtiden för SPG: "Nu accelererar vi igen"

Det har varit lite tyst kring Scandinavian Print Group (SPG) på sistone. Det finns en förklaring till det – och det kommer att hända saker framöver.
Esben_Mols_Kabell

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland

Direct Color Systems visar LED-printers på Fespa

Direct Color Systems ska demonstrera sina LED-printers på Fespa. Flatbädden UV-44 DTS släpptes förra året och är en mångsidig printer i mellanformat.
3_4View2_3846-1536x1119

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2