Dekorfilm för alla typer av glasytor

PUBLICERAD: 17 mars 2022
UPPDATERAD: 17 mars
Coala Windows Decor är en serie dekorfilmer för montering inomhus på glasytor. Foto: Pressbild

Antalis lanserar en serie självhäftande dekorfilmer för att dekorera eller täcka glaspartier. I serien finns både matta och blanka filmer samt olika färg- och mönstervarianter att välja på.

Antalis senaste nyhet i produktsortimentet är Coala Windows Decor. Dekorfilmerna i produktserien är anpassade för montering på alla typer av glasytor och kan användas i inredningar för att skapa avskilda miljöer likväl som att säkerställa ett bra ljusinsläpp. Dekorfilmerna kan exempelvis appliceras på fönster och glaspartier på arbetsplatser, hotell, butiker, eller i hemmiljöer.

Produktserien är uppdelad i fem kategorier: Colours (22 färgval), vita eller frostade Pattern-filmer, gradientmönstrade Gradiation, etsade filmerna Etched och Opaque för mörkläggning och blockering av ljus. Var och en av dessa varianter har sina speciella egenskaper och användningsområden. Alla dekorfilmer kan fås med antingen matt eller blank yta.

Pattern-, Gradiation-, Etched-materialen består av 100 procent pet. Colours är av 100 procent polyester. De frostade filmerna i Opaque är av pvc, medan den vita består av 100 procent pet.

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1