Lysande skyltbokstäver med led

PUBLICERAD: 18 mars 2022
UPPDATERAD: 18 mars
Skylttillverkaren Kalisign kommer till Sign&Print Scandinavia på Kistamässan, 5–7 april. Foto: Pressbild

Led-skyltar i enstyck eller tusentals. Skylttillverkaren Kalisign visar upp sitt sortiment på Sign&Print-mässan med bland annat bokstavsskyltar av alla möjliga slag som kan skräddarsys efter kundens önskemål.

Aabir Sabir, key account manager, hos skylttillverkaren Kalisign. Foto: Pressbild

Skylttillverkaren Kalisign har kontor i Frankrike, Tyskland och USA samt en fabrik i Kina. Aabir Sabir, key account manager, berättar om företagets affärsidé, specialiserade inom led-skyltar.

– Vi erbjuder en exceptionell skylt omgående med unika kundanpassningsmöjligheter och dedikerad kundservice.

Enhetligt ljus

På Sign&Print Scandinavia visar Kalisign upp ett urval av led-skyltar som ger ett  enhetligt ljus, enligt Aabir Sabir:

– De kommer att bli överraskade av den höga kvaliteten på våra produkter och kommer att möta vårt säljteam som är där för att stödja dem i deras projekt.

Flaggskeppsprodukt i montern

Företagets Slimtek-sortiment står i främsta rummet:

– Alla våra produkter består av akryl med inbäddade led-lysdioder punkt för punkt. Vår expertis är mycket unik.

[metaslider id=”219400″]

Aabir Sabir ser fram emot att träffa nya samarbetspartner under mässan:

– Vi förväntar oss att få nya leads och träffa nya skylttillverkare som är intresserade av att samarbeta med Kalisign för kommande projekt. Vi skulle också vilja upptäcka den svenska skyltmarknaden.

– Led-skyltar och speciellt Kalisigns skyltar utvecklas ständigt till det bättre. Vi försöker alltid göra saker bättre dag för dag, vilket är en del av vårt DNA. Vi vill erbjuda våra kunder det bästa av det bästa på skyltmarknaden.

Läs vidare

Tålig och vattenavvisande kartong för utomhusskyltning

Papyrus senaste nyhet i sortimentet är en displayboard för skyltning som alltid vinner över vädrets makter, enligt leverantören.
FotoJet (36)

Byter till nattskift efter skyhöga elpriser

De skenande elpriserna i södra Sverige är en tuff utmaning för många företag. När Scandexpo i Höör såg kostnaderna rusa ställde man snabbt om från dag- till nattskift.
Scandexpo

Profilföretag ger helhet med print och montage

När en enda storformatsskrivare står för allt skylt- och dekortryck krävs en slitvarg till maskin som går att lita på alla dagar i veckan. Stockholmsföretaget PSS har funnit sin och på köpet fick de mersmak att printa med vitt bläck.
PSS2

Först med planprinter: ”Tidsvinsten är enorm”

Level 10 i Västra Frölunda är först i Sverige med att installera en ny planprinter som ska få dem att växa på skyltsidan. Arbetstiden för de två skyltmakarna i huset kapas nu rejält.
Niclas

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg