Lysande skyltbokstäver med led

PUBLICERAD: 18 mars 2022
UPPDATERAD: 18 mars
Skylttillverkaren Kalisign kommer till Sign&Print Scandinavia på Kistamässan, 5–7 april. Foto: Pressbild

Led-skyltar i enstyck eller tusentals. Skylttillverkaren Kalisign visar upp sitt sortiment på Sign&Print-mässan med bland annat bokstavsskyltar av alla möjliga slag som kan skräddarsys efter kundens önskemål.

Aabir Sabir, key account manager, hos skylttillverkaren Kalisign. Foto: Pressbild

Skylttillverkaren Kalisign har kontor i Frankrike, Tyskland och USA samt en fabrik i Kina. Aabir Sabir, key account manager, berättar om företagets affärsidé, specialiserade inom led-skyltar.

– Vi erbjuder en exceptionell skylt omgående med unika kundanpassningsmöjligheter och dedikerad kundservice.

Enhetligt ljus

På Sign&Print Scandinavia visar Kalisign upp ett urval av led-skyltar som ger ett  enhetligt ljus, enligt Aabir Sabir:

– De kommer att bli överraskade av den höga kvaliteten på våra produkter och kommer att möta vårt säljteam som är där för att stödja dem i deras projekt.

Flaggskeppsprodukt i montern

Företagets Slimtek-sortiment står i främsta rummet:

– Alla våra produkter består av akryl med inbäddade led-lysdioder punkt för punkt. Vår expertis är mycket unik.

[metaslider id=”219400″]

Aabir Sabir ser fram emot att träffa nya samarbetspartner under mässan:

– Vi förväntar oss att få nya leads och träffa nya skylttillverkare som är intresserade av att samarbeta med Kalisign för kommande projekt. Vi skulle också vilja upptäcka den svenska skyltmarknaden.

– Led-skyltar och speciellt Kalisigns skyltar utvecklas ständigt till det bättre. Vi försöker alltid göra saker bättre dag för dag, vilket är en del av vårt DNA. Vi vill erbjuda våra kunder det bästa av det bästa på skyltmarknaden.

Läs vidare

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Scandrafts dotterbolag satsar på aluminiumplåtar i valfri färg

Scandrafts dotterbolag Rangefabriken börjar erbjuda våtlack. Det betyder att kunderna kan beställa aluminiumplåtar i vilken färg som helst.
rangefabriken-rosa

Antalis lyfter den heta PVC-frågan

Antalis har tagit fram ett white paper om PVC-plastens vara eller inte vara. Syftet är att kunna hjälpa kunderna med den svåra frågan när det är lämpligt att använda PVC och när PVC-fria alternativ är bättre.
Antalis guide

Senaste nytt

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Brand Factory Printhouse ansöker om konkurs

Brand Factory har de senaste åren haft stora ekonomiska problem och genomgått en rekonstruktion. Nu meddelar bolaget att man ansöker om konkurs för affärsområdet Printhouse. De lönsamma affärsområdena Signs & Graphics Sverige och Norge samt Logistics drivs vidare.
Jakob 1_1600

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera