Vikten av rätt luftfuktighet

PUBLICERAD: 22 mars 2022
UPPDATERAD: 22 mars
Johan Wendin, Processbefuktning.

Ältaföretaget Processbefuktning projekterar, säljer, installerar och utför service på utrustning för luftbefuktning, bland annat inom den grafiska industrin. Med sig till Sign&Print Scandinavia tar företaget en kompakt ångbefuktare som är ny i sortimentet.

Processbefuktning jobbar med kunder på bland annat tryckerier, pappersbruk, målerier och inom branscher som trä och textil. De är anlitade av stora kunder så som Eqpack, Saab och Kinnarps.

– Vi jobbar med kundspecifika lösningar för att hålla rätt fuktighet i luften. Så vi kommer att visa olika typer av luftbefuktning, så som ångbefuktning och högtrycksbefuktning, men även utrustning för vattenrening, säger Johan Wendin, vd för Processbefuktning.

På mässan visas produkter ur hela sortimentet, bland annat bjuds det på en produktnyhet. Det handlar om en kompakt ångbefuktare med liten fläkt från Hygromatik.

Vad har du för förväntningar inför mässan?

– Nummer ett är så klart att det ska bli kul att träffa folk igen, men även att hitta nya kunder som är i behov av befuktning. Det är många som har gått över till digitaltryck och har nya behov när det gäller rätt fuktighet, säger Johan Wendin.

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2

Framtiden för SPG: "Nu accelererar vi igen"

Det har varit lite tyst kring Scandinavian Print Group (SPG) på sistone. Det finns en förklaring till det – och det kommer att hända saker framöver.
Esben_Mols_Kabell

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2