Frukostmöte med livedemo av planprinter

Vanguards flatbäddsskrivare VK 300D-HS får stå i rampljuset när Marabu och Sign&Print bjuder in till ett digitalt frukostmöte. Foto: Arkiv/Claes Nordström

Storformatsskrivare från amerikanska tillverkaren Vanguard står i centrum när Marabu bjuder in till öppet hus och ett digitalt frukostmöte den 29 mars, med bland annat en livedemonstration av flatbäddsskrivaren VK300D-HS.

Vanguard är ett relativt ungt företag vars maskiner bara funnits på marknaden i sex år, men som snabbt blivit en av de stora spelarna, inte minst på hemmaplan i USA. Marabu blev nyligen försäljningspartner för Vanguard i Sverige och Norge, och säljer förutom flatbäddsskrivare även rulle-till-rulle.

Lina Thorsson, marknadschef på Marabu. Foto: Arkiv/Hanna Jangenfeldt

Den 29 mars inleds dagen med ett webbaserat frukostmöte klockan 8.30. Under mötet blir det presentation och livedemo av Vanguard VK300D-HS. En flatbäddsskrivare med tio Kyocerahuvuden, en printyta på 200 x 318 centimeter och led-härdning.

– Det är en möjlighet att lära sig mer om Vanguards storformatsskrivare, dess funktioner och vad som är unikt med den. Vi riktar oss både till dem som inte arbetar digitalt i dag men är nyfikna på tekniken, och till dem som redan arbetar digitalt och kanske vill uppgradera sin utrustning, säger Lina Thorsson, marknadschef på Marabu och fortsätter:

– En fördel med Vanguards lösningar är att det finns möjlighet att växa med maskinen. Det går att börja på en lite lägre nivå och göra anpassningar allt eftersom företaget växer, för en så effektiv produktion som möjligt.

Uppfräschat demorum

Frukostmötet pågår cirka en timme. Därefter, klockan 10, slår Marabu upp portarna på Vevaxelgatan 1 i Malmö för besökare som är nyfikna på att träffa företagets experter och lära känna produktsortimentet bättre. Under öppet hus-dagen är det först och främst om Vanguards storformatsskrivare som står i fokus.

– Vanguard är vår stora nyhet vi vill presentera och det kommer framför allt att handla om det digitala området. Vi kommer givetvis även att bjuda in våra analoga kunder som jobbar med till exempel screen- eller tampotryck, alla är välkomna, säger Lina Thorsson.

Lagom till eventet har Marabus demorum fått sig en ordentlig uppfräschning. Det blir även visning av övriga avdelningar så som ramspänning, schablontillverkning och färgblandning. Förhoppningen är att kunna inspirera kunderna till ökad effektivitet, miljömässig hållbarhet och god lönsamhet.

 

Missa inte!

Frukostmötet pågår klockan 8.30 och 9.30 via Microsoft Teams och det är gratis att delta. Anmälan kan göras via den här länken där du även hittar mer information om eventet. Efter gjord anmälan skickar vi ut en länk till eventet, och dagen innan skickas även en påminnelse ut. Arrangör är Sign&Print/AGI Publishing House tillsammans med Marabu.

Öppet hus pågår den 29 mars klockan 10–16, i Marabus lokaler på Vevaxelgatan 1 i Malmö. Föranmälan kan göras antingen via företagets hemsida eller genom den försäljningskontakt man har på företaget. Under dagen serveras lunch och fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: