Laddar med nyheter inom DTF och DTG

PUBLICERAD: 30 mars 2022
UPPDATERAD: 30 mars
Richard Rindelaub ser fram emot att visa mässpubliken olika typer av textiltryck. Foto: Privat

Richard Rindelaub och återförsäljaren Folier.se presenterar material och utrustning inom textiltryck för mässpubliken.

– Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av både maskiner och material för tryck på mjuka och hårda material, säger Richard Rindelaub och summerar vad de ska förmedla till mässbesökarna när de kommer till Folier.se:

– Det ska vara enkelt för dig och med oss får du stabil produktion och nöjda kunder. Vi representerar starka och välkända varumärken. Olika textiltryckstekniker kommer att ta plats i utställningen:

– Vi kommer att visa det senaste inom DTF textiltransfer (Direct to Film), DTG (Direct to garment) och sublimeringstryck. Vi kommer också visa upp en del av bredden i vårt sortiment av transferpressar och tillbehör samt förbrukningsmaterial.

Vilka är de stora nyheterna ni visar upp?

– Vi har en hel del spännande nyheter på gång bland annat inom DTF, men med världsläget så är det inget vi vågar gå ut med nu. Vi kommer även att introducera ett smart modulsystem för förvaring av till exempel rullar, säger han och tillägger att de även demonstrerar tryck på Chromaluxe aluminiumskyltar med sublimering som ger extremt snygga och briljanta tryck tillsammans med en ny transferpress från SEFA för storformat.

Vad har ni för förväntningar på mässan?

– Det är att vi får träffa nya och befintliga kunder igen, digitala möten i all ära, inget slår den personliga kontakten.

Läs vidare

Eskils ökar tryckkapaciteten med B2-press

Lagom till jul levereras Eskils nya digitalpress. En investering som bäddar för variabeltryckta kartongförpackningar och mångsidigt tryck i stort.
Eskils kopia

Fogra släpper färgstandard för textiltryck

Digitalt textiltryck omfattar ett antal olika marknadssegment, som främst skiljer sig åt i fråga om tillämpning, val av naturliga eller syntetiska textilier och motsvarande färgkategorier för bläckstråleskrivare.
fogra-forschung-Textil

TMG investerar i sin fjärde HP Indigo

I oktober installerade Visutech den fjärde HP Indigo 15K hos Taberg Media group, TMG, denna gång i deras lokaler i Bromma.
HP-indigo-Tomas-eklund

Höstmöte med hett och kyligt studiebesök

Två företagsbesök stod på agendan när Fespa Sweden i oktober bjöd in till sitt sedvanliga höstmöte. Den här gången gick färden till Göteborg.
Fespa höstmöte 2

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg