Laddar med nyheter inom DTF och DTG

PUBLICERAD: 30 mars 2022
UPPDATERAD: 30 mars
Richard Rindelaub ser fram emot att visa mässpubliken olika typer av textiltryck. Foto: Privat

Richard Rindelaub och återförsäljaren Folier.se presenterar material och utrustning inom textiltryck för mässpubliken.

– Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av både maskiner och material för tryck på mjuka och hårda material, säger Richard Rindelaub och summerar vad de ska förmedla till mässbesökarna när de kommer till Folier.se:

– Det ska vara enkelt för dig och med oss får du stabil produktion och nöjda kunder. Vi representerar starka och välkända varumärken. Olika textiltryckstekniker kommer att ta plats i utställningen:

– Vi kommer att visa det senaste inom DTF textiltransfer (Direct to Film), DTG (Direct to garment) och sublimeringstryck. Vi kommer också visa upp en del av bredden i vårt sortiment av transferpressar och tillbehör samt förbrukningsmaterial.

Vilka är de stora nyheterna ni visar upp?

– Vi har en hel del spännande nyheter på gång bland annat inom DTF, men med världsläget så är det inget vi vågar gå ut med nu. Vi kommer även att introducera ett smart modulsystem för förvaring av till exempel rullar, säger han och tillägger att de även demonstrerar tryck på Chromaluxe aluminiumskyltar med sublimering som ger extremt snygga och briljanta tryck tillsammans med en ny transferpress från SEFA för storformat.

Vad har ni för förväntningar på mässan?

– Det är att vi får träffa nya och befintliga kunder igen, digitala möten i all ära, inget slår den personliga kontakten.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1