Skärbord får nordisk premiär

PUBLICERAD: 2 april 2022
UPPDATERAD: 2 april
Alvöen visar ett nytt skär- och fräsbord i storlek 3 x 2 meter på Sign&print Scandinavia.

Det var osäkert ända in i det sista om Alvöen skulle hinna få med ett skärbord i Multicams senaste Celero 4-serie till Sign&Print Scandinavia. Nu är det klappat och klart, meddelar företaget som kommer premiärvisa skärbordet för den nordiska mässpubliken 5–7 april.

Det satt långt inne. Men nu meddelar Alvöen i ett pressmeddelande att de kommer att kunna visa Multicam Celero 4 serien på Sign&Print-mässan i Kista, 5-7 april. Det är ett nytt innovativt skär- och fräsbord i storlek 3 x 2 meter, enligt företaget.

Det norska bolaget Alvöen har funnits sedan 1985. Distributör av Multicams produkter i Sverige blev de i oktober 2019. CNC-fräsmaskinerna de erbjuder finns i olika utföranden och storlekar för till exempel skylttillverkning, monterbyggen och grafisk industri. Förutom att det nu står klart att de visar en skärmaskin ur Celero 4-serien på Sign&Print-mässan har vi tidigare berättat att de kommer att demonstrera en nyApex3R CNC-fräs och hur man kan bearbeta material med frässtål och med kniv.

Läs vidare

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

De lockar med 16 förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda 16 olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
image005

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)