Dansk skyltleverantör lanserar ny webbshop

PUBLICERAD: 5 april 2022
UPPDATERAD: 14 november
Steen Lauritzen med några av de produkter som företaget erbjuder. Foto: Anja Degerholm

Danish Sign Export har varit verksamma i Sverige i många år och har redan en bred kundbas. Efter ett par år utan mässor hoppas de nu kunna knyta banden med de svenska kunderna igen.

– Vi har nyligen lanserat en ny webbshop som vi gärna vill berätta om, säger Steen Lauritzen, Export Sales Manager på Danish Sign Export.

Företaget har Skandinaviens största lager för skyltar, mäss- och displaysystem i danska Vojens, 50 kilometer från den tyska gränsen på Jylland. Lagret rymmer 7 000 kvadratmeter, 6 000 pallplatser och drygt 3 500 artiklar. Aluminiumramar, rollups, gatupratare och olika displaysystem hör till storsäljarna.

Ser positiv trend

Pandemin och dess följdeffekter med importproblem och skenande fraktpriser har inneburit huvudbry för många företag, så även för Danish Sign Export.

– Men nu ser vi att det börjar vända uppåt. Vi har runt 300 mässartiklar i våra register, så det är positivt att mässorna börjar komma igång igen också, säger Steen Lauritzen.

Läs vidare

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg

Svensk mässpremiär för värmepress

Hos den grafiska leverantören Folier.se var det såväl värmepressar som DTF/DTG- och sublimeringsskrivare som stod i blickfånget under Nordic Profile Fair, men även skärplotters, kepspressar och vinyler.
Folier 1

Etikettryck: ”Övergången från analogt till digitalt fortsätter”

Digital etikettproduktion har blivit det normala, enligt Carsten Bamberg, affärsutvecklingschef på Konica Minolta. Han ger sin syn på etikettåret 2023, ett år han menar präglas av en fortsatt stark trend mot ökat digitaltryck.
Carsten_Bamberg

Bildkavalkad från promotionmässa

Missade du Nordic Profile Fair på Elmia i Jönköping? Här kan du se bilder från produktmediabranschens första mässdag.
Kollage_promotion

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg