Etikettföretag ska inspirera mässbesökare

PUBLICERAD: 6 april 2022
UPPDATERAD: 6 april
Peter Clemmensen och Pia Lenz på danska företaget Danish Label Coating. Foto: Claes Nordström

Produktmärkning är den röda tråden hos Danish Label Coating, framför allt Polycoat-etiketter. På Sign&print-mässan satsar de fullt ut på att väcka nya etikettankar till liv besökarna.

Pia Lenz och Peter Clemmensen representerar företaget på Sign&Print Scandinavia.

– Det är härligt att få komma ut på mässa igen och träffa gamla men också nya kunder. Vi är glada att kunna komma igång igen. Det har varit tufft att bara sitta hemma på kontoret och inte kunna möta kunderna ansikte mot ansikte, säger hon och syftar på pandemiåren, säger Pia Lenz.

I montern bjuder Danish Label Coating på särskilda mässerbjudanden på Polycoat-etiketter. Besökarna får också möjlighet att ta med sig gratis produktprover hem. Företaget kan hantera både små och stora beställningar av etiketter.

– Produktmärkning är vårt huvudområde och vi hoppas ge nya idéer till folk som de kan ta med sig hem härifrån och sedan förhoppningsvis kontaktar oss.

– Det är inte många som kan göra polycoat-behandling som vi kan göra. Vi har stora karuseller med fullautomatiska maskiner igång och sedan har vi också nya produkter där vi har en partner som hjälper oss

 

Läs vidare

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Primotek radar upp nyheter

”Vi har aldrig haft ett så här starkt och brett erbjudande”. Det säger Hans Öberg, säljchef på Primotek, inför företagets medverkan på Sign&Print Scandinavia.
Primotek

Ny toner med upp till 60 procent återanvänt material

Xeikon introducerar Cheetah 3.0-versionen av deras tonerskrivarserie. Detta inkluderar den nya ECO-tonern som en viktig del.
xeikon-ecotoner

Hundraåring knyter ihop etiketten och satsar vidare

Bok & Tryck i Bollnäs firar hundra år. En tryckerihistoria där nog ingen till en början hade trott att en stor del av verksamheten skulle vila på produktion av hängetiketter.
Bokotryck

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449