Alvöen får dubbel förstärkning

Johan Millby och Katarina Andersson Millby kommer båda närmast från Signcom. Foto: Pressbild

Norska Alvöen, som säljer CNC- och fräsmaskiner, tar in två kända namn från branschen för att bygga upp, stärka och vidareutveckla verksamheten i det svenska bolaget.

Alvöen startade ett dotterbolag i Sverige hösten 2019 med Niklas Svensson vid rodret och CNC Sweden som servicepartner. Sedan dess har det gått stadigt uppåt, även under pandemin. Nu satsar företaget framåt och anställer Johan Millby som produktansvarig för MultiCam Celeros skärbord. Johan Millby kommer närmast från Signcom där han arbetat i många år som servicechef och senast som produktansvarig för CNC-, laser- och gravyrmaskiner.

Företaget förstärker även på marknadssidan. Katarina Andersson Millby, som jobbat som marknadschef på Signcom, kommer att sköta Alvöens marknadsföring som konsult.

En “kickstart” för företaget

Niklas Svensson, vd för Alvöen Sverige, kommenterar rekryteringarna i ett pressmeddelande:

– Att få in två så oerhört erfarna medarbetare kommer att ge Alvöen en verklig kickstart. Den kunskap och expertis dessa båda samlat på sig under sina många år i branschen gör att vi både kan nå ut till marknaden, precisera kundernas behov och leverera en exakt anpassad, skräddarsydd utrustning till var och en.

Henrik Fasmer, ägare av norska Alvöen, fyller i:

– Vi känner varandra sedan många år tillbaka och jag är övertygad om att denna konstellation är helt perfekt. Jag är mycket, mycket glad att vi kunnat ro detta i hamn och ser framtiden an med största tillförsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Print med vitt – underhållsfritt

HP har i dag drygt 35 procents marknadsandelar på den skandinaviska marknaden i segmentet för 60 tums rulle till rulle-skrivare. Och det är just maskinernas underhållsfria vita bläckteknik som gett kunderna många nya användningsområden inom skyltning och inredning. Att printa med vitt bläck har aldrig varit lättare, enligt HP:s Marcus Wollard.

Publicerat av: