Mässpecial i nya numret av Sign&Print

I dagarna landar det nya numret av Sign&Print i brevlådorna. Trevlig läsning! Foto: Emil Hammarström

Ett rykande färskt nummer av Sign&Print har lämnat tryckeriet och finns att beställa i vår webbutik. I denna tidning blir det bland annat mässpecial, läsning om robotarnas intåg i grafiska branschen och reportage från svenska tryckerier.

I det nya numret av Sign&Print står årets viktiga mässor i fokus. Dels en rapport från Sign&Print Scandinavia på Kistamässan, 5–7 april.  Dels många sidor med läsning inför stundande Fespa-mässan i Berlin, 31 maj till 3 juni. Vi ger dig allt du behöver veta om mässan som helhet samt intervjuer med några av de företag som finns representerade med sina produkter på mässan.

Du kommer också kunna läsa om hur nära förestående robottillverkare tror det är att deras industrirobotar blir en vanlig syn ute på tryckerier. Robotar används redan i dag i många branscher för exempelvis paketering och palletering och robotinstallationer sker i dag i en rasande takt. Tryckerier står näst på tur, enligt företagen.

I ett av alla reportage möter vi screentryckeriet som gjorde sitt bästa år någonsin mitt under brinnande pandemi – Kelo i Ängelholm. Det blir även ett återbesök hos Alfa Neon om hur det har gått sedan skyltföretaget investerade i sitt 7,3 meter långa fräsbord för snart ett år sedan.

Mer läsning i ett urval är om bioplasternas framfart, HP:s latexmaskiner för att printa med vitt bläck, återväxten och utbildningar inom grafisk produktion samt ett längre reportage från Canons kundevent i Poing utanför München.

Tidningen beställer du i vår webbshopp där du även kan beställa tidigare nummer av Sign&Print.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *