Målet – omsätta en miljard inom tio år

Sju medlemsbolag i profileringskedjan 4Sign gör gemensam sak. En ny koncern bildas med målsättningen att expandera kraftigt de kommande tio åren.

Jonas Albinsson. Foto: Pressbild

Den nya koncernen inom 4Sign-kedjan, där sju av medlemsbolagen går samman, beskrivs som ett stort kliv framåt.

– Det sker förändringar hela tiden inom branschen och vi vill fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder och branschprognoserna. Vi tar ett omtag inom 4Sign och vi kommer att stärka vår position som både lokala och nordiska profileringsexperter, säger Jonas Albinsson, vd för 4Sign i Norden.

Driva på expansion

Enligt 4Sign blir den nybildade koncernen en av de största aktörerna inom branschen i Sverige med en omsättning på 100 miljoner. Planen framåt är att driva på för en kraftigare expansion i Sverige och Norden. Målsättningen är att finnas på 30 orter i Sverige och att omsätta 1 miljard inom tio år.

Hela kedjan stärks på sikt

Tillsammans med övriga medlemsägda bolag i den rikstäckande kedjan kommer det nya bolaget att stärka 4Sign genom bättre stödfunktioner, resurser och verktyg på lokal och nordisk nivå, enligt 4Sign.

– Vi har redan en väletablerad och stark närvaro på våra lokala orter och nu satsar vi hårt på att stärka kedjan och varumärket ännu mer. Det kommer att innebära bättre förutsättningar för driften både på lokal och koncernnivå och vi kommer att visa att vi är proffs på profilering och att vår expertis finns nära våra kunder, lokalt och i hela Sverige.

Finns på 14 orter

4Sign startade 2004 och har i dag totalt 14 filialer i Sverige och Norge. Sju av dessa medlemsägda bolagen går samman i den nya koncernen 1 september. Ingår gör 4Sign-bolagen i Helsingborg, Trollhättan, Mjölby, Gävle, Bollnäs, Skellefteå och Luleå.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *