Rekryterar för att växa inom storformat

Jonas Lundström (till vänster), Andreas Andersson och Christer Sehlstedt förstärker Antalis säljavdelning inom visuell kommunikation.

Antalis vill växa ytterligare på storformatsmarknaden. Därför har företaget anställt tre nya säljare som ska fokusera på visuell kommunikation och storformat. 

Christer Sehlstedt och Jonas Lundström tillträdde sina tjänster i början av augusti. De blir kollegor med Andreas Andersson som började i mars, och tillsammans ska de se till att Antalis tillväxtambition blir verklighet.

Alla tre har lång erfarenhet inom storformat och affärsområdet visuell kommunikation (viscom), med gedigen kunskap och ett stort kontaktnät på den svenska marknaden. Antalis är dessutom redan i dag en betydande grossist till print- och viscom-marknaden.

“Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar är ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi”, skriver Antalis i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: