Bjuder in till öppet hus – och golftävling

Joachim Wallgren, försäljningschef på Hexis, och vd:n Patrik Martinsson, står redo att ta emot besökarna den 1 september. Foto: Arkiv/Claes Nordström

Torsdagen den 1 september öppnar Hexis dörrarna till sina lokaler i Landskrona och inviterar till öppet hus. Och dagen efter är det premiär för företagets egen golftävling.

Under öppet hus-dagen kan besökarna träffa teamet, titta runt i lokalerna och i företagets training center. Och inte minst, ta del av ett urval av de produkter som Hexis erbjuder, bland annat inom produktserierna Bodyfence, Texis, Skintac och Skytint. Sortimentet av verktyg och tillbehör visas också upp och dessutom utlovas spännande produktnyheter.

Hexis har bjudit in Marabu och Ni Solutions som demonstrerar sina maskiner, samt Color Systems som visar ONYX Rip-programvaran för storformat.

Dagen avrundas till sjöss med festlig middag och underhållning på Öresund Cruise Line, med avgång klockan 19.

Aktiviteterna fortsätter under fredagen den 2 september då den första upplagan av golftävlingen Hexis Open hålls på Lydinge Golf & Resort.

Mer information om aktiviteterna den 1 och 2 september samt anmälan finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: