Heldagsevent med nätverkande närmar sig

PUBLICERAD: 17 november 2022
UPPDATERAD: 17 november
Ett 15-tal talare är inbokade att tala 24 november. Foto: Pressbild

Presentationerna duggar tätt på årets upplaga av den grafiska nätverksträffen Print Next.

Höstarrangemanget för den grafiska industrin är tillbaka 24 november på hotellet Royal Park Hotel i Frösundavik, Stockholm. Ett 15-tal talare ingår i årets seminarieprogram. I ett urval hålls presentationer av Eva Glückman, vd för Grafiska företagen, Michael Fridvall, account manager för Holmen Iggesund i Norden, 21grams vd Stefan Blomqvist, Rick Molenaar, marknadschef på Helloprint och Kerstin Hallsten, chefsekonom på Skogsindustrierna.

”Över 160 anmälda”

Arrangörerna, Grafkom och Grafiska Företagen, uppger att till skillnad från förra året så kommer Print Next 22 att hållas på svenska, med undantag för internationella talare.

– Vi har över 160 anmälda per nu, så det närmar sig verkligen fullt hus så det är mycket positivt. Som tidigare år så är det ett program med många talare, och stort fokus på networking med gott om pauser och partners man kan träffa i kaffeområdet, säger Magnus Thorkildsen på Grafkom.

Framtidsanalyser och rapporter

Besökare till seminariedagen kommer bland annat få lyssna till en nulägesrapport för den grafiska industrin, den skogsbaserade industrins nuläge och utveckling och framtidens förpackningar. Andra ämnen som lyfts är man hur man vill få fysisk kommunikation och hur man får snurr på försäljningen online.

– Vi tror det är viktigt för branschen att ha ett event där både leverantörer och producenter kan mötas. Många av utmaningarna branschen står överför måste man lösa tillsammans.

Registrering till eventet, samtliga talare, och vad de kommer att prata om för ämnen, finns på Grafkoms hemsida.

Läs vidare

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar Scandraft

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar viscom-återförsäljaren Scandraft med huvudkontor i Mölnlycke. Samtidigt blir Anders Trillkott vd för hela koncernen.
Anders Trillkott

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Han prisas för arbete med kompetensförsörjning

Grafiska företagen tilldelar läraren Roger Kristiansson 2023 års utbildningspris. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för eleverna och branschens kompetensförsörjning.
Utbildning2

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R