Heldagsevent med nätverkande närmar sig

PUBLICERAD: 17 november 2022
UPPDATERAD: 17 november
Ett 15-tal talare är inbokade att tala 24 november. Foto: Pressbild

Presentationerna duggar tätt på årets upplaga av den grafiska nätverksträffen Print Next.

Höstarrangemanget för den grafiska industrin är tillbaka 24 november på hotellet Royal Park Hotel i Frösundavik, Stockholm. Ett 15-tal talare ingår i årets seminarieprogram. I ett urval hålls presentationer av Eva Glückman, vd för Grafiska företagen, Michael Fridvall, account manager för Holmen Iggesund i Norden, 21grams vd Stefan Blomqvist, Rick Molenaar, marknadschef på Helloprint och Kerstin Hallsten, chefsekonom på Skogsindustrierna.

”Över 160 anmälda”

Arrangörerna, Grafkom och Grafiska Företagen, uppger att till skillnad från förra året så kommer Print Next 22 att hållas på svenska, med undantag för internationella talare.

– Vi har över 160 anmälda per nu, så det närmar sig verkligen fullt hus så det är mycket positivt. Som tidigare år så är det ett program med många talare, och stort fokus på networking med gott om pauser och partners man kan träffa i kaffeområdet, säger Magnus Thorkildsen på Grafkom.

Framtidsanalyser och rapporter

Besökare till seminariedagen kommer bland annat få lyssna till en nulägesrapport för den grafiska industrin, den skogsbaserade industrins nuläge och utveckling och framtidens förpackningar. Andra ämnen som lyfts är man hur man vill få fysisk kommunikation och hur man får snurr på försäljningen online.

– Vi tror det är viktigt för branschen att ha ett event där både leverantörer och producenter kan mötas. Många av utmaningarna branschen står överför måste man lösa tillsammans.

Registrering till eventet, samtliga talare, och vad de kommer att prata om för ämnen, finns på Grafkoms hemsida.

Läs vidare

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1