Grönt ljus för ny PPF

PUBLICERAD: 27 januari 2023
UPPDATERAD: 3 februari
British racing green är färgen på nya stenskottsfolien från STEK. Foto: Pressbild

En högblank grön stenskottsfolie ger tillökning till STEK-sortimentet hos återförsäljaren KA Olsson & Gems.

KA Olsson & Gems i Mölndal presenterar STEK DYNOgreen i sitt sortiment. Ett tillskott i STEK:s PPF-serie med färgade stenskottsfolier. Tillverkaren beskriver den nya färgen som ikonisk, British racing green – ”en folie som ger fordon en dyr, lyxig nyans av grön som får folk att reagera”.

Emil Gillmor, försäljningsansvarig på KA Olsson & Gems, gläds åt att de nu kan erbjuda kunder den nya färgen som stenskottsfolie.

– Det finns en efterfrågan framför allt på den här gröna färgen på skärfolier bland wrappingfolier. Och nu finns den också som en infärgad PPF (Paint protection film) vilket är väldigt kul, säger han och tillägger att KA Olsson & Gems har exklusivt avtal om att sälja STEK:s produkter i Sverige.

Emil Gillmor, försäljningsansvarig hos grossisten KA Olsson & Gems. Foto: Pressbild

Han säger att den nya produkten har samma egenskaper som tidigare STEK PPF-folier på marknaden. En kvalitetssäker stenskottsfolie med så kallad HYDROphobe-teknik för optimalt lackskydd, dessutom vattenavstötande och som självläker mindre repor som uppstår. Foliens toppbestrykning motverkar också att folien gulnar.

– STEK har en hydrofobisk yta på alla PPF:er. När vatten kommer på så rinner det av.

STEK:s produktserie med skyddsfolier innehåller nu ett 50-tal olika varianter och färgval, enligt Emil Gillmor. Där ingår alltifrån övre mellanklass- (SHIELD-serien) till flaggskeppsprodukten DYNO-Serien i olika prisklasser och tjocklekar.

Folien har en hydrofobisk yta som gör den vattenavstötande. Foto: Pressbild

 

 

Läs vidare

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

KA Olsson gav tävlingsfolien från 3M stark exponering

KA Olsson & Gems visade vinyler och ett stort utbud av stenskottsfolier och inredningsvinyler under mässan. Just 3M:s wrappingvinyler fick bra exponering när tävlingen World wrap masters pågick i montern.
5E8A88BC-BE33-4BCE-993C-5216A7186B30_1_100_o

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959