Gibon öppnar nytt kontor

PUBLICERAD: 17 februari 2023
UPPDATERAD: 17 februari
Gibon-gruppen växer med etablering i Jönköping. Foto: Pressbild

Ett nytt kontor med fokus på IT, print och mötesteknik har etablerats i Jönköping. Gibon-gruppen finns nu på 17 orter i Sverige.

– Jag är väldigt ödmjuk och stolt över att Gibongruppen fortsätter växa i dessa tuffa tider samtidigt som vi ser att flera stora internationella aktörer tvingas göra nedskärningar, säger Pär Björkander, vd på Gibon Sverige, i ett uttalande på företagets sajt, om kontoret som öppnade i början av februari i år.

Pär Björkander säger att Jönköping är en geografiskt viktig plats för Gibon och en marknad med stor potential där företaget kommer att göra skillnad med sitt utbud av tjänster och produkter för små och medelstora företag.

Alla tjänster och produkter

Verksamheten i Jönköping som innefattar hela Gibons tjänsteutbud – IT, print och mötesteknik – drivs av de nya Gibon-medlemmarna Jens Williamsson, Martin Arvidsson och Mats Rydell.

– Jens, Mats och Martin som nu startar upp Gibon Jönköping har lång och gedigen erfarenhet av försäljning och teknisk leverans inom IT. Detta bolag har därmed väldigt goda förutsättningar att hjälpa kunderna på orten, fortsätter Pär Björkander.

Teamet ska förstärkas framåt

Inom de kommande sex månaderna är planen att teamet i Jönköping ska förstärkas med ytterligare säljkraft och fler IT-konsulter för att leverera riktigt bra service och support till kunderna, enligt företagsgruppen.

– Många av Gibonkontoren har olika kompetensområden och affärsmodellen bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi har en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande, säger Jens Williamsson i en kommentar.

Funnits i fem år

Gibon-gruppen startade för fem år sedan och består i dag av 19 bolag med cirka 200 medarbetare och en omsättning på runt 500 miljoner kronor.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)