Gibon öppnar nytt kontor

PUBLICERAD: 17 februari 2023
UPPDATERAD: 17 februari
Gibon-gruppen växer med etablering i Jönköping. Foto: Pressbild

Ett nytt kontor med fokus på IT, print och mötesteknik har etablerats i Jönköping. Gibon-gruppen finns nu på 17 orter i Sverige.

– Jag är väldigt ödmjuk och stolt över att Gibongruppen fortsätter växa i dessa tuffa tider samtidigt som vi ser att flera stora internationella aktörer tvingas göra nedskärningar, säger Pär Björkander, vd på Gibon Sverige, i ett uttalande på företagets sajt, om kontoret som öppnade i början av februari i år.

Pär Björkander säger att Jönköping är en geografiskt viktig plats för Gibon och en marknad med stor potential där företaget kommer att göra skillnad med sitt utbud av tjänster och produkter för små och medelstora företag.

Alla tjänster och produkter

Verksamheten i Jönköping som innefattar hela Gibons tjänsteutbud – IT, print och mötesteknik – drivs av de nya Gibon-medlemmarna Jens Williamsson, Martin Arvidsson och Mats Rydell.

– Jens, Mats och Martin som nu startar upp Gibon Jönköping har lång och gedigen erfarenhet av försäljning och teknisk leverans inom IT. Detta bolag har därmed väldigt goda förutsättningar att hjälpa kunderna på orten, fortsätter Pär Björkander.

Teamet ska förstärkas framåt

Inom de kommande sex månaderna är planen att teamet i Jönköping ska förstärkas med ytterligare säljkraft och fler IT-konsulter för att leverera riktigt bra service och support till kunderna, enligt företagsgruppen.

– Många av Gibonkontoren har olika kompetensområden och affärsmodellen bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi har en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande, säger Jens Williamsson i en kommentar.

Funnits i fem år

Gibon-gruppen startade för fem år sedan och består i dag av 19 bolag med cirka 200 medarbetare och en omsättning på runt 500 miljoner kronor.

Läs vidare

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg