Svenska tryckerikedjan tillsätter ny vd

PUBLICERAD: 15 mars 2023
UPPDATERAD: 16 mars
Martin Ghaoui, ny vd på Justnu och Jan Veres, vd för Brover Group. Foto: Pressbild

Justnu har rekryterat internt. En medarbetare med mångårig erfarenhet som gjort karriär i företagsgruppen har nu tagit plats i vd-stolen.

Martin Ghaoui, tidigare marknadschef på Brover Group, har fått förtroendet som ny vd för Justnu sedan 13 mars.

I ett pressmeddelande beskriver han sin resa fram till sin nya tjänst, hur han för 20 år sedan började som grafisk formgivare på Justnu i Kista. Martin Ghaoui har därefter arbetat som platschef på flera tryckerier inom JustNu i Stockholm. För sex år sedan flyttade han med familjen till Borås. I samband med det blev han erbjuden tjänst som marknadschef för Brover Group,

”Kan bolaget i grunden”

Nu axlar Martin Ghaoui alltså vd-rollen på Justnu som i dagsläget har tolv tryckerier, alla centralt belägna i svenska städer.”Mycket inspirerande”, säger han om det nya uppdraget och utvecklar:

– Jag kan bolaget från grunden och känner alla duktiga medarbetare runt om i landet väl. Jag ser mycket positivt på framtiden och kommer lägga all min energi och mitt engagemang på att utveckla Justnu.

Utvecklingsprojekt på gång

Jan Veres, vd för Brover Group, där den svenska tryckerikedjan är dotterbolag:

– Martin är helt rätt person att driva den processen vidare framåt. Brover-koncernen har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och jag kommer att fortsätta driva den utvecklingen som vd för Brover Group, säger han och fortsätter:

– Inom Justnu har vi många spännande utvecklingsprojekt på gång. Vi kommer att ta bolaget till nästa nivå och stärka vår position som Sveriges ledande tryckerikedja. JustNu har ett starkt varumärke och vi kommer att utöka vårt erbjudande till kunderna

Läs vidare

Inprint flyttar till ny stadsdel

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
Inprint-fyrsilund

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar Scandraft

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar viscom-återförsäljaren Scandraft med huvudkontor i Mölnlycke. Samtidigt blir Anders Trillkott vd för hela koncernen.
Anders Trillkott

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Han prisas för arbete med kompetensförsörjning

Grafiska företagen tilldelar läraren Roger Kristiansson 2023 års utbildningspris. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för eleverna och branschens kompetensförsörjning.
Utbildning2

Senaste nytt

Inprint flyttar till ny stadsdel

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
Inprint-fyrsilund

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R