Firar 20 år med nya satsningar

PUBLICERAD: 12 juni 2023
UPPDATERAD: 12 juni
Fredrik Spennare, försäljnings- och marknadschef och Johan Spennare, vd, upplever full fart i verksamheten. I september ställer de ut och visar upp sina exponyheter på Sign&Print Scandinavia. Foto: Pressbild

Mycket har hänt hos expo- och skyltleverantören KG Spennare de senaste åren. Nu står bolagets kanske största produktlansering någonsin för dörren. Lanseringen sker på branschmässan Sign&Print Scandinavia.

Sedan företagets begynnelse har KG Spennare fokuserat på egenutvecklade och hållbara expoprodukter. Dessa säljs uteslutande via återförsäljare runt om i hela världen. Företaget har sitt huvudkontor och lager i Stockholm.

– Tiden rusar fram och i oktober i år firar Spennare 20 år, konstaterar försäljnings- och marknadschefen Fredrik Spennare.

Han säger att det är full fart i verksamheten igen för KG Spennare. Covidpandemin är över och 19-21 september kommer företaget ställa ut på Sign&Print Scandinavia, 19–21 september på Kistamässan i Stockholm.

– Vi ser fram emot att träffa gamla så väl som nya potentiella kunder och visa vad som hänt hos oss de senaste åren och sist vi var med på mässan.

Finslipat på utbudet

Han säger att de har renodlat sortimentet de senaste åren:

– Ut med gammalt och in med nya innovativa lösningar och produkter för mässor, event och så vidare, säger han och tillägger att de kommer att ge en försmak på Sign&Print-mässan om företagets nya hemsida och andra digitala lösningar som kommer att hjälpa kunder i sin vardag.

–Sen blir det så klart en del nya produkter också!

Ny serie ljuslådor

Vad händer i verksamheten hos KG Spennare under innevarande år?

– Vi jobbar stenhårt med digitalisering och att förenkla våra flöden – något som ska få en direkteffekt för våra kunder. Det kommer bland annat resultera i en ny plattform och hemsida som vi kommer lansera direkt efter sommaren 2023. Sen kommer vi innan året är slut att lansera en helt ny serie egenutvecklade, bärbara ljuslådor – bolagets kanske största produktlansering någonsin.

”Fysiska mötet svårslaget”

Vad har ni för förväntningar på Sign&Print Scandinavia?

– Att träffa våra kunder, många har vi inte haft möjlighet att träffa på länge så det ska bli väldigt kul, säger Fredrik Spennare och fortsätter:

– Det fysiska mötet är svårslaget – och det är ju en stor del av vad vår affär går ut på.

Fotnot: Den skandinaviska grafiska branschmässan Sign&Print Scandinavia pågår 19-21 september. Det är kostnadsfritt att besöka mässan, alla seminarier och aktiviteter. Besökare registerar sig gratis på mässans sajt.

Läs vidare

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Åtta produktionslinjer i HP:s smarta Drupafabrik

På Drupa ska HP:s grundläggande tryckteknologier Indigo LEP/LEPx, HP Thermal Inkjet och HP Latex fortsätta driva branschens utveckling framåt.
Haim-Levit

Världspremiär för Xeikons nya etikettpress

Xeikon kommer att ha en världspremiär på Drupa 2024. Det är en etikettpress som trycker med en ny egenutvecklad bläckserie.
Untitled Design - 1

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex