Firar 20 år med nya satsningar

PUBLICERAD: 12 juni 2023
UPPDATERAD: 12 juni
Fredrik Spennare, försäljnings- och marknadschef och Johan Spennare, vd, upplever full fart i verksamheten. I september ställer de ut och visar upp sina exponyheter på Sign&Print Scandinavia. Foto: Pressbild

Mycket har hänt hos expo- och skyltleverantören KG Spennare de senaste åren. Nu står bolagets kanske största produktlansering någonsin för dörren. Lanseringen sker på branschmässan Sign&Print Scandinavia.

Sedan företagets begynnelse har KG Spennare fokuserat på egenutvecklade och hållbara expoprodukter. Dessa säljs uteslutande via återförsäljare runt om i hela världen. Företaget har sitt huvudkontor och lager i Stockholm.

– Tiden rusar fram och i oktober i år firar Spennare 20 år, konstaterar försäljnings- och marknadschefen Fredrik Spennare.

Han säger att det är full fart i verksamheten igen för KG Spennare. Covidpandemin är över och 19-21 september kommer företaget ställa ut på Sign&Print Scandinavia, 19–21 september på Kistamässan i Stockholm.

– Vi ser fram emot att träffa gamla så väl som nya potentiella kunder och visa vad som hänt hos oss de senaste åren och sist vi var med på mässan.

Finslipat på utbudet

Han säger att de har renodlat sortimentet de senaste åren:

– Ut med gammalt och in med nya innovativa lösningar och produkter för mässor, event och så vidare, säger han och tillägger att de kommer att ge en försmak på Sign&Print-mässan om företagets nya hemsida och andra digitala lösningar som kommer att hjälpa kunder i sin vardag.

–Sen blir det så klart en del nya produkter också!

Ny serie ljuslådor

Vad händer i verksamheten hos KG Spennare under innevarande år?

– Vi jobbar stenhårt med digitalisering och att förenkla våra flöden – något som ska få en direkteffekt för våra kunder. Det kommer bland annat resultera i en ny plattform och hemsida som vi kommer lansera direkt efter sommaren 2023. Sen kommer vi innan året är slut att lansera en helt ny serie egenutvecklade, bärbara ljuslådor – bolagets kanske största produktlansering någonsin.

”Fysiska mötet svårslaget”

Vad har ni för förväntningar på Sign&Print Scandinavia?

– Att träffa våra kunder, många har vi inte haft möjlighet att träffa på länge så det ska bli väldigt kul, säger Fredrik Spennare och fortsätter:

– Det fysiska mötet är svårslaget – och det är ju en stor del av vad vår affär går ut på.

Fotnot: Den skandinaviska grafiska branschmässan Sign&Print Scandinavia pågår 19-21 september. Det är kostnadsfritt att besöka mässan, alla seminarier och aktiviteter. Besökare registerar sig gratis på mässans sajt.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Signtools tog med nytt monteringsbord från Värmland

Signtools hade en helt färsk nyhet på Sign&Print-mässan med sitt nya monteringsbord från CWT. I montern stod också flera Tractus 3D-skrivare och arbetade vilket fick många att stanna till och titta.
512D6397-8667-47B9-AE9B-5FE97FE36F5F

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8