Ett vasst utbud för grafisk produktion

PUBLICERAD: 7 augusti 2023
UPPDATERAD: 7 augusti
Sollex står redo att visa sitt utbud av ”cutting edge”-knivar.

Svenska företaget Sollex utvecklar, tillverkar och levererar knivar och knivblad. De är norra Europas största leverantör av knivar och knivblad. I september ställer de ut på Sign&Print Scandinavia

– I dag utvecklas tryckbranschen i snabb takt. Sollex har lanserat cirka 20 nya knivar och knivblad för den grafiska industrin bara under det senaste kvartalet. Vi kommer att visa ett brett sortiment av plotterknivar för digitala skärmaskiner, cirkelknivar, skalpeller och industrirakblad och dela med oss av vår kompetens inom materialkunskap och skärteknik, säger Johan Falk som är tredje generationen i familjen Falk som driver företaget.

Varför väljer ni att ställa ut på mässan?

– Vi ser fram emot att träffa våra kunder personligen och letar naturligtvis efter framtida partners för ett nära samarbete. Dessutom vill vi presentera våra produkter och sprida vår erfarenhet och kunskap om industriknivar.

Den skandinaviska grafiska branschmässan Sign&Print Scandinavia pågår 19-21 september. Det är kostnadsfritt att besöka mässan, alla seminarier och aktiviteter. Besökare registerar sig gratis på mässans sajt.

Läs vidare

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8