Dataline: “En viktig marknad för oss”

PUBLICERAD: 17 augusti 2023
UPPDATERAD: 17 augusti
Flera nyheter i MultiPress presenteras påSign&Print Scandinavia.

Dataline hjälper tryck- och skyltföretag att effektivisera sina processer, automatisera arbetsflöden och öka vinsten med MIS/ERP-mjukvaran MultiPress som presenteras på mässan.

– Träffa vårt kunniga team för att lära dig mer om vårt breda utbud av lösningar utformade för att tackla branschens utmaningar. Våra experter finns till hands för att tillhandahålla personliga demonstrationer och konsultationer, säger Robert Hartman på Dataline Solutions.

Robert Hartman.

Bland nyheterna finns en prisbelönt CO2-kalkylator som gör det möjligt att beräkna miljöpåverkan för varje jobb genom att kvantifiera koldioxidutsläppen genom hela produktionsprocessen. En annan är en beräkningsguide som förenklar komplexa prissättnings- och kostnadsberäkningar.

Vidare demonstrerar Dataline hur olika tredjepartssystem och verktyg kan integreras sömlös för ett sammanhållet arbetsflöde. MultiPress innebär också möjligheten att få insiktsfulla visualisering och dataanalyser i realtid, som underlag för välgrundade strategiska beslut.

Varför väljer ni att ställa ut på mässan?

– Vi har varit verksamma i Skandinavien i flera år och byggt upp en växande portfölj av kunder i Finland, Norge, Sverige, Danmark och de baltiska staterna. Denna marknad har stor betydelse för oss. Även om vår närvaro redan är etablerad genom Nize Equipment, tror vi att det är lika viktigt att direkt engagera sig med kunder, potentiella kunder och partners i regionen.

Läs vidare

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959