“Vårt mål är att optimera grafiska processer”

PUBLICERAD: 29 augusti 2023
UPPDATERAD: 31 augusti
På mässan visas skärbordet Kongsberg C60 med den senaste mjukvaran IPC 2.6.3.

Danska Artwork Systems vill utöka sin närvaro på den svenska marknaden. Ett led i det är att ställa ut på Sign&Print-mässan dit de bland annat tar skärbord från Kongsberg.

Berätta kort om företaget, er verksamhet och vad ni erbjuder?

– Artwork Systems Nordic har över 30 års erfarenhet inom grafisk bransch och förpackningsindustri där vi hjälper våra kunder med lösningar inom skärning, print och automatisering. Vi erbjuder skärbord från Kongsberg PCS, kända för sin höga kvalitet och innovation, samt mjukvarulösningar från Esko. Vårt sortiment är utformat för att möta de mest krävande behoven inom grafisk produktion. Vi är stolta över våra produkters kvalitet och pålitlighet. Vårt mål är att optimera grafiska processer och leverera förstklassiga skärbord som verkligen gör skillnad, säger Christina Lindblad, Country Manager för Kongsberg i Sverige och Norge hos Artwork Systems.

Varför ska mässbesökarna komma till er monter?

– Besök vår monter för att se Kongsberg C60 samt innovativa lösningar inom konstruktion, design och automatisering. Kongsberg är ledande på marknaden och levererar skärbord med hög hastighet, precision och stabilitet. Det ger en lång hållbarhet och är en trygg investering för framtiden.

Christina Lindblad hoppas på en lika lyckad mässa i år som förra året.

Vilka är de stora produktnyheterna ni visar upp i er utställning?

– På mässan presenterar vi Kongsberg C60 med den senaste mjukvaran för skärbordet: IPC 2.6.3. Denna uppdatering inkluderar bland annat full integration med Calderas RIP, vilket markant förbättrar arbetsprocesser och produktivitet. Vi ser fram emot att visa fördelarna med denna nya mjukvara på mässan.

Hur har ni har utvecklats som företag senaste året?

– Under det senaste året har vi utökat vår verksamhet på den svenska marknaden. För närvarande letar vi efter en extra resurs på säljsidan i Stockholmsområdet. Samtidigt har Kongsberg PCS anställt ytterligare en ny servicetekniker till det svenska teamet, vilket stärker vår närvaro och servicenivå både i Sverige och Norge. Dessa initiativ återspeglar vårt fortsatta engagemang för att utöka vår närvaro och fortsätta erbjuda förstklassiga produkter och support.

Varför väljer ni att ställa ut på Sign&Print-mässan?

– Vi hade en bra Sign&Print-mässa år 2022 och hoppas att detta upprepar sig även i år. Vi ser fram emot att träffa både nya och befintliga kunder för intressanta diskussioner, säger Christina Lindblad.

Läs vidare

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959