Haast visar skärmar för rörlig produktexponering

PUBLICERAD: 8 september 2023
UPPDATERAD: 8 september
LED-skärmarna är ett sätt att visa upp produkter i rörlig bild, i hög upplösning.

Haast AB tar med sig sina LED-skärmar till Sign & Print Scandinavia. Skärmarna är ett sätt att visa upp produkter i rörliga och högkvalitativa bilder.

Det Skövdebaserade företaget Haast startade 2017 och erbjuder LED-skärmar både för placering inne och ute.

– Våra LED-skärmar av hög kvalitet erbjuder en enastående visuell upplevelse med klara och levande bilder. Vi erbjuder hållbara och mångsidiga LED-skärmar som passar alla miljöer, säger Miguel Hualpa, vd på Haast.

Vad kommer ni att visa upp på mässan?

– Vi kommer att visa LED-skärmar och totem. Både för inomhus och utomhus, säger Miguel Hualpa.

Varför ska man komma till er monter?

– Besökarna kommer att se det nya sättet att visa sina produkter med rörliga och högkvalitativa bilder. Genom LED-skärmar kan man visa bilder som gör att man kan få en unik upplevelse vid olika situationer och miljöer. Exempelvis vid en konsert, shoppingcenter, kontoret eller på gatan.

Varför väljer ni att ställa ut på Sign&Print-mässan?

– Vi väljer Sign&Print-mässan för att det är en unik plats där vi kan visa våra produkter, LED-skärmar till olika intressenter. Vi anser att mässan erbjuder goda möjligheter för att visa oss till olika marknadsaktörer och skapa en nätverk för att positionera oss på marknaden, säger Miguel Hualpa.

 

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg