Väver ihop textiler och grönt budskap

PUBLICERAD: 11 september 2023
UPPDATERAD: 11 september
Textiler och industriella applikationer står i centrum i Soyangs monter.

Kinesiska Soyang Technologies gästar Sign&Print-mässan för att visa sitt breda utbud av textiler, varav flera produktnyheter.

Berätta om Soyang och vad ni erbjuder?

– Soyang är ett kinesiskt företag som är en ledande tillverkare och leverantör av tekniska textiler för digitaltryck och industriella applikationer. Vi har stor erfarenhet av FoU-arbete och tillverkning. Vi har specialiserat oss på att skapa textila produkter för olika branscher, såsom digitaltryck, mäss- och eventmaterial, visuell merchandise, sportartiklar och interiördekor, säger Charls Lin, säljare på företaget.

Charls Lin, säljare på Soyang, kommer att finnas på plats på Sign&Print-mässan.

– Vi tar socialt ansvar genom att producera miljövänliga och hållbara produkter som är energieffektiva, minskar utsläppen och är tillverkade av återvunna och PVC-fria material. Det stämmer väl med globala trender för att skapa en grönare omvärld.

Varför ska besökarna komma till er monter?

– Vi kommer att visa ett utbud av textiler av toppkvalitet som finns tillgängliga i bredder upp till fem meter. Det omfattar populära val som standard 110G Flag, 220G Display, 270G Blockout, and 175G Backlit. Dessutom vill vi lyfta Soyangs engagemang för hållbarhet och hoppas att besökarna vill utbyta idéer för hur vi kan få till mer miljövänliga processer, från produktion till förpackning och leverans.

Visar ni några nya produkter eller tjänster på mässan?

– Vi visar de senaste miljövänliga produkterna vi erbjuder, det omfattar G-Tex, vår serie av återvunna textiler, och Solar, vår innovativa PVC-fria printserie som består av frontlit-, backlit-, blockout- och meshmaterial. Dessutom visar vi D.Tex som är en serie med inredningstyger med olika mönster och uttryck att välja mellan.

Varför väljer ni att ställa ut på Sign&Print-mässan?

– Det är flera av våra kunder som berättat att det är den största mässan i Skandinavien och att den lockar ett betydande antal besökare och utställare varje gång. Vi är övertygade om att det är ett bra tillfälle att marknadsföra vårt varumärke, visa våra produkter och få insikter om marknaden, säger Charls Lin.

Den skandinaviska grafiska branschmässan Sign&Print Scandinavia pågår 19-21 september. Det är kostnadsfritt att besöka mässan, alla seminarier och aktiviteter. Besökare registerar sig gratis på mässans sajt.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Ruter kan köra stora bannerformat i sin nya press

Halländska tryckeriet investerar i en ny digitalpress från Fujifilm.
FotoJet-(92)

Stor etikettspecial: Många vill ha en bit av kakan

Många leverantörer erbjuder digitala etikettmaskiner. Sign&Print har gjort en djupdykning för att ta reda på vilka trender som gäller inom segmentet och vilka skillnader det finns bland teknikerna.
Xeikon (1)

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper