"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

PUBLICERAD: 18 september 2023
UPPDATERAD: 18 september
”Det är väldigt roligt med en kvalitetsmässa hemma i Sverige.” säger Fespa Swedens ordförande Johan Höckert om Sign & Print Scandinavia. Foto: Play Reklam & Event AB i Motala

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.

Fespa Sweden är en förening som samlar Screen- och specialtryckare i Sverige.

– Det är ett starkt nätverk av tryckerier och leverantörer som genom föreningen jobbar med de viktigaste frågorna ute bland företagen. En mycket viktig del i Fespa är träffarna där vi breddar vår kunskap samtidigt som vi har roligt med branschkollegor. Vi är också en del av den globala FESPA-organisationen som alla känner till genom mässorna, säger Johan Höckert, ordförande i föreningen.

Ser fram emot många möten

Han hoppas på besök av både medlemmar och icke-medlemmar i Fespas monter.

– Det är alltid roligt att få höra hur det går för våra medlemmar runt om i landet och vad de har på gång. Lika roligt är det att träffa alla de som ännu inte blivit medlemmar för att höra om deras verksamheter.

Han vill gärna berätta om allt det positiva som ett medlemskap ger.

–Vi vill ge alla screen- och specialtryckare chansen att bli en del av det här fantastiska nätverket, säger Johan Höckert.

Varför väljer ni att ställa ut på Sign&Print-mässan?

– För att det är en så viktig mässa för tryckerier i Sverige. Det finns få tillfällen där vi kan träffa så många medlemmar, potentiella medlemmar och andra viktiga personer för branschen på ett och samma ställe. Sen ska vi inte glömma bort att det också är väldigt roligt med en kvalitetsmässa hemma i Sverige.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

Stjärnor på baltiska marknaden önskar svenska samarbeten

Lettiska Starlett vill lära känna den svenska marknaden och hoppas på nya samarbeten. På Sign & Print Scandinavia kommer de bland annat visa upp sina termiska CTP-plåtar som gjort bolaget till en av de ledande leverantörerna i de baltiska länderna.
Paul Yurchenko_Starlett

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8