Kodak stärker Prinergy i version 10

PUBLICERAD: 29 september 2023
UPPDATERAD: 29 september
Den nya versionen av Prinergy Workflow Software innehåller flera förbättringar och nya funktioner för bättre produktivitet och applikationssäkerhet. Foto: Pressbild

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.

De har precis annonserat en ny version 10.0 av Kodak Prinergy Software. Kodak Prinergy Workflow Solutions erbjuder smart automatisering och stöd för både analoga och digitala utskriftsprocesser. Den finns tillgänglig som en lokal installation, molnbaserad eller som en hybridlösning med prenumerationspaket, vilket ger tryckerierna fler valmöjligheter. Prinergy är kompatibel med praktiskt taget all programvara och utrustning från tredje part och ansluter till det bredaste utbudet av digitala skrivare och pressar.

Prinergy 10.0 är tillgängligt utan extra kostnad för kunder med ett servicekontrakt eller användare av den molnbaserade Kodak Prinergy with Managed Services. Den nya versionen av Prinergy Workflow Software innehåller flera förbättringar och nya funktioner för bättre produktivitet och applikationssäkerhet.

Till exempel kan nya Marks JTP (Job Ticket Processor) Pooling och Archive & Retrieve JTP Pooling hjälpa till att undvika flaskhalsar och därmed öka produktionshastigheten. Förbättringar i PREPS SmartMarks-placering ger större effektivitet och noggrannhet. Automatisk mallkonvertering från Harmony-programvara till Kodak Colorflow-programvara förenklar övergången och eliminerar mänskliga fel.

Den extra möjligheten att lägga till kommentarer till individuella RBA (Rules Based Automation) underlättar överföringen av know-how och viktig information mellan anställda. Dessutom erbjuder Prinergy 10.0 en ytterligare ökad nivå av säkerhet och stabilitet med stöd för det senaste operativsystemet Apple macOS 13, tillgängligheten av Prinergy Setup i HTML5, ett nytt 64-bitars plug-in för Adobe Acrobat Software, och användning av HTTPS-protokollet i programvaran Kodak Prinergy Business Link, som stöder datakommunikation mellan Prinergy-systemet och ett MIS-system.

Läs vidare

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Åtta produktionslinjer i HP:s smarta Drupafabrik

På Drupa ska HP:s grundläggande tryckteknologier Indigo LEP/LEPx, HP Thermal Inkjet och HP Latex fortsätta driva branschens utveckling framåt.
Haim-Levit

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex