Kodak stärker Prinergy i version 10

PUBLICERAD: 29 september 2023
UPPDATERAD: 29 september
Den nya versionen av Prinergy Workflow Software innehåller flera förbättringar och nya funktioner för bättre produktivitet och applikationssäkerhet. Foto: Pressbild

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.

De har precis annonserat en ny version 10.0 av Kodak Prinergy Software. Kodak Prinergy Workflow Solutions erbjuder smart automatisering och stöd för både analoga och digitala utskriftsprocesser. Den finns tillgänglig som en lokal installation, molnbaserad eller som en hybridlösning med prenumerationspaket, vilket ger tryckerierna fler valmöjligheter. Prinergy är kompatibel med praktiskt taget all programvara och utrustning från tredje part och ansluter till det bredaste utbudet av digitala skrivare och pressar.

Prinergy 10.0 är tillgängligt utan extra kostnad för kunder med ett servicekontrakt eller användare av den molnbaserade Kodak Prinergy with Managed Services. Den nya versionen av Prinergy Workflow Software innehåller flera förbättringar och nya funktioner för bättre produktivitet och applikationssäkerhet.

Till exempel kan nya Marks JTP (Job Ticket Processor) Pooling och Archive & Retrieve JTP Pooling hjälpa till att undvika flaskhalsar och därmed öka produktionshastigheten. Förbättringar i PREPS SmartMarks-placering ger större effektivitet och noggrannhet. Automatisk mallkonvertering från Harmony-programvara till Kodak Colorflow-programvara förenklar övergången och eliminerar mänskliga fel.

Den extra möjligheten att lägga till kommentarer till individuella RBA (Rules Based Automation) underlättar överföringen av know-how och viktig information mellan anställda. Dessutom erbjuder Prinergy 10.0 en ytterligare ökad nivå av säkerhet och stabilitet med stöd för det senaste operativsystemet Apple macOS 13, tillgängligheten av Prinergy Setup i HTML5, ett nytt 64-bitars plug-in för Adobe Acrobat Software, och användning av HTTPS-protokollet i programvaran Kodak Prinergy Business Link, som stöder datakommunikation mellan Prinergy-systemet och ett MIS-system.

Läs vidare

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1