Plockmatic anställer ny Vice President för Group marketing

Foto: Pressbild
PUBLICERAD: 5 oktober 2023
UPPDATERAD: 5 oktober
John Elliot ska ge Plockmatic Group draghjälp i sina expansionsplaner internationellt.

Plockmatic Group utser John Elliot till Vice President för Group marketing.

– Jag ser fram emot att bidra till företagets globala expansion.

Plockmatic Group som arbetar med efterbehandlingslösningar för tryck- och postföretag tycker att tillsättningen kommer vid ett avgörande ögonblick när Stockholmsföretaget fortsätter med sina ansträngningar för att växa globalt.

– Jag är djupt hedrad och glad över att vara med i Plockmatic Group-teamet, säger John Elliot, i ett pressmeddelande.

John Elliot har över 17 års erfarenhet inom business to business-marknadsföring. Han var fram till nyligen marknadschef på 3nine som producerar oljedimavskiljare för att rena luft på verkstäder. Där ansvarade John Elliot för att övervaka internationella marknadsföringsstrategier och verksamheter.

Utveckla strategier för marknadsföring

I sin nya roll på Plockmatic Group kommer Elliot arbeta med utveckling och implementering av företagsmarknadsstrategier. Han kommer se till att företagets affärsmål omvandlas till genomförbara marknadsföringsplaner och övervaka alla marknadsföringsinitiativ.

– Jag ser fram emot att bidra till företagets globala expansion och stärka dess mångsidiga varumärkesportfölj, säger John Elliot.

Enligt Plockmatic kommer Elliots ledarskap vara avgörande för att lyfta företaget och dess varumärken på marknaden.

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1