Canon presenterar ny servicedirektör

PUBLICERAD: 7 november 2023
UPPDATERAD: 7 november
Camilla Overödder börjar sin tjänst som servicedirektör på Canon Svenska den 7 november. Foto: Canon Svenska

Canon Svenska anställer Camilla Overödder som ny servicedirektör. Hon kommer senast från Ericsson där hon haft ett flertal ledande roller på både internationella och nationella marknader.

– Jag ser mycket fram emot att driva i samarbete med vårt serviceteam, våra partners och medarbetare inom Canon, utvecklingen av Canons hållbara affärslösningar med fokus på att ge kunderna utmärkta servicelösningar som bidrar till deras framgång, säger Camilla Overödder, i ett pressmeddelande.

”Kommer addera stort värde”

Camilla Overödder tillträder sin nya tjänst den 7 november 2023.

– Hon kommer att addera stort värde till serviceavdelningen, organisationen och ledningsgruppens gemensamma arbete med att på ett hållbart sätt vara den självklara marknadsledaren i vår bransch. Tillsammans med samtliga medarbetare på serviceavdelningen kommer hon att bidra till att växa verksamheten och skapa rätt förutsättningar för framtiden, säger Christer Byfors, vd, Canon Svenska AB.

De senaste 25 åren har Camilla Overödder arbetat inom Ericsson i roller som Head of Business Management in Middle East, Africa and Western Europe inom affärsområdet globala tjänster och Vice President på Head of Commercial Management Market Area in Middle East and Africa.

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1